SOMMERKLARE: Astrid S og Jaa9 og OnklP skal være med på HELE turneen! Foto:Jan Petter Lynau,VG

Disse blir med på hele VG-lista-turneen

Med under en uke igjen til VG-lista på Rådhusplassen, er det på tide å slippe navn til sommerturneen!

  • Felicia Alvsing

Artikkelen er over fire år gammel

På lørdag braker det løs: Skandinavias største gratiskonsert, VG-lista Topp 20-showet går av stabelen på Rådhusplassen i Oslo, og det er duket for en bra kveld for de 75.000 som er ventet å komme. Skal vi tro værvarslingen, så skal det også være fint vær under showet for første gang på noen år!

Men det er ikke bare i Oslo det skal skje. VG-lista skal jo ut på en sommerturné, og i år er det Stavanger (1. juli), Bergen (8. juli) og Trondheim (15. juli) som får besøk.

Med line-upen til Rådhusplassen klar, er det på tide å begynne å avsløre hvem som skal være med rundt på turné. Og aller først kan vi avsløre at P3-programleder Christine Dancke og mP3-programleder Abiel Tesfai skal lede resten av sommerturneen!

– Tenk at jeg er heldig som får ha årets hyggeligste sommerjobb for andre året på rad! sier Dancke til VG.

Den rutinerte programlederen har ett råd til sin nye makker:

– Å nyte det er mitt beste råd! Å lage show for blide folk er ca. det beste man kan få være med på, så her er det bare å senke skuldrene å bli med på festen.

Tesfai ser selv frem til sommerens turné - og han håper på noen overraskelser fra artistene. Selv husker han da Staysman og gjengen grillet pølser på scenen i Bergen, og når hele Rådhusplassen sang med under Admiral P og Nico Ds engel i fjor. Ellers synes han at line-upen til årets turné ligger an til å lage god stemning rundt om i Norge.

– Jeg synes vi har fått en super line-up i år, selv om både Justin Bieber og Kanye West klaget på at invitasjon min kom litt sent og at de dessverre ikke kan komme. Jeg har likevel trua på at gjengen vi skal dra med oss rundt gjør en awesome jobb.

PROGRAMLEDERNE: Christine Dancke og Abiel Tesfai har fått æren av å reise rundt og lede det norske folk gjennom sommerens store høydepunkt: VG-listas sommerturné. Foto:Kim Erlandsen,NRK

Første artistene er...

Det er knyttet mye spenning til hvilke artister som kommer til hvilke byer, så vi tenker at vi gjør det første slippet ganske enkelt: Astrid S og Jaa9 og OnklP skal være med på HELE turneen!

– Det er sykt kult å få være med på hele turneen! Det er alltid gøy å reise rundt i de største byene sammen med andre flinke artister. Jeg håper det kommer masse folk og at det blir fint vær, sier 18-åringen fra Rennebu.

Det er grunn til å tro at også Jaa9 og OnklP gleder seg.

– Vi begynner å bli veteraner her, men det er like moro hver gang, sier de til VG. De laget også en liten Instagram-video til fansen.

Her kommer enda en overraskelse! @jaa9real og @onklp skal ikke bare opptre på @vglistatopp20 på Rådhusplassen – de blir med på hele sommerturneen! 🎉🎉 Les saken og få flere overraskelser på VG.no. Link i bio! @rampelys #vglista #vglistatopp20 #vg #vgrampelys #rampelys #jaa9ogonklp #føkkferie
Vil du vite hvordan hele sommerturneen til VG-lista blir? Da bør du følge med på Instagram, Facebook og Snapchat (vglistatopp20) i dagene som kommer!

VG-lista har de siste årene vært en stor suksess, og stjerner som Rita Ora, Austin Mahone, Cody Simpson, Jason Mraz og Kiesza har stått på scenen på Rådhusplassen. I tillegg har kjente nordmenn som Sivert Høyem, Gabrielle, Admiral P, Adelén og Donkeyboy tatt turen innom hovedstaden for å underholde folkemengden som dukker opp for sommerens store konsert. I fjor fulgte hele 75.000 fra Rådhusplassen, og flere satt hjemme i sofaen og fulgte showet på NRK og VGTV.

VG-lista er et samarbeid mellom VG og P3, og de neste ukene vil vi slippe flere artister på Facebook, Instagram, NRK.no og her på VG.no. Følg med, og se om din favorittartist tar turen innom Rådhusplassen!

VG-lista er et gratis heldagsarrangement, og allerede klokken 12.00 (OBS: 10.00 i Oslo) åpner aktivitetsområdet i byen, hvor publikum kan delta i ulike aktiviteter og konkurranser.

Mer om

  1. VG-Lista Topp 20
  2. VG-lista
  3. Norsk musikk

Flere artikler

  1. Disse kommer til VG-lista 2015

  2. Slik blir VG-listas sommerturné

  3. Idol-Jesper, Sandra Lyng og Kvammen til VG-lista

  4. Nye tilskudd til VG-lista

  5. The Fooo Conspiracy til Rådhusplassen!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder