Guttas siste sprell foregår også i skogen

Her er Ylvis' nye musikkvideo

«The Fox» er i ferd med å erobre verden, men allerede nå kan VGTV presentere Ylvis-brødrenes neste musikkvideo.

Artikkelen er over seks år gammel

Ylvis - hjemmeside

Mens Bård (31) og Vegard Ylvisåker (34) befinner seg på amerikansk jord , hvor de i kveld skal besøke talkshow-dronningen Ellen DeGeneres , har Tørnquist Show på VGTV i dag premiere på duoens nye video.

VGTV: Se den nye videoen her (spol fram til 03.50)

Vegard Ylvisåker korrigerer når Einar Tørnquist omtaler «The Cabin» som Ylvis' nyeste singel.

- Det i hvert fall ikke en singel. Man kan kalle det en sketsj, men det er jo en musikkvideo. Musikk og bilde satt i system, klippet sammen på data til et ferdig produkt, opplyser Vegard.

PROTOKOLL:Si din mening om den nye Ylvis-videoen

Alene foran kamera

I likhet med «The Fox», som til nå har blitt klikket på over 35 millioner ganger på YouTube, utspiller «The Cabin» seg i skogen.

VERDENSBERØMTE: Bård og Yegard Ylvisåker under premieren på «I kveld med Ylvis» i forrige uke. Foto: FRODE HANSEN

- Videoen handler om en hytte, forklarer Vegard, som er gjest i ukens Tørnquist-show uten broren Bård. I musikkvideoen er det også bare Vegard som figurerer foran kamera i hytte-harselasen.

Om ironiseringen over norsk hytteliv slår an hos resten av verden, gjenstår å se.

Uten Stargate

I motsetning til «The Fox», som er produsert av Stargate , er «The Cabin» laget på vanlig Ylvis-vis - i samarbeid med tekstforfatter Christian Løchstøer.

Bergens-brødrene har blitt intervjuet av en rekke store amerikanske medier den siste uken, og fredag er de gjester hos «Skavlan» på NRK. Talskhowet ble spilt inn for noen dager tilbake. Etter innspillingen forklarte Vegard at de hadde flere sprell på vent.

- Det kommer flere sanger, men de kommer ikke til å bli like populære. Den neste musikkvideoen vi skal slippe, er vi kjempefornøyd med, men hvordan den gjør det på YouTube, har vi ingen peiling på, uttalte han ifølge NRK.no .

HVILKEN YLVIS-VIDEO LIKER DU BEST?Si din mening i kommentarfeltet nederst i artikkelen.

VGTV: Se hele Tørnquist-show

IUSA: Ylvis-brødrene landet onsdag kveld på flyplassen LAX i Los Angeles. Fredag gjester de The Ellen DeGeneres Show. Foto: Andreas Ihlebæk


Ifølge Twitter-brukeren ChartNews, som vanligvis er godt oppdatert på bevegelsene på de amerikanske hitlistene, går «The Fox» opp fire plasser fra 29. til 25. plass på den gjeve Billboard Hot 100-lista denne uken.

I skrivende stund ligger også Ylvis-brødrene på 26. plass på den amerikanske iTunes-lista.

Billboard Hot 100: #25(+4) The Fox, @Ylvis [2 weeks].
— Chart News (@chartnews) September 19, 2013

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder