SELVBEVISST: Chris Brown la på seg drøye 13 kilo under sitt besøk bak murene, og var redd for hva folk skulle tenke om de så ham litt rundere. Foto:Omar Vega,Ap

Chris Brown følte seg for tjukk for å forlate hjemmet

Chris Brown (25) la på seg rundt 13 kilo under fengselsoppholdet, og var i en periode redd for å gå ut av huset.

Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Da Chris Brown ble løslatt fra fengsel i begynnelsen av juni, var det flere som merket at «Loyal»-sangeren hadde lagt på seg noen kilo. Noen medier mente at vektøkningen var en bra ting, mens andre omtalte den mer spøkefullt.

Blant overskriftene fant man: «Chris Brown ser litt god og rund ut etter fengsel» og «Chris Brown er litt tyngre etter å ha vært i fengsel».

I et intervju med TV-prgrammet Extra forteller han at tenkte mye på de drøye 13 kg han hadde lagt på seg under fengselsoppholdet.

- Normalvekten min er 85 kilo, og når jeg kom ut av fengsel veide jeg 98. Buksene og klærne mine passet ikke lenger. Jeg var redd for å gå ut. Jeg tenkte at folk kommer til å se meg og jeg ser feit ut, så etter en stund begynte jeg å spille mye basketball og trene mye cardio. Jeg danset alltid, hele tiden, for å prøve å få kroppen min tilbake, sier han.

Rapperen har blitt fengslet flere ganger etter en rekke voldsepisoder, som har skjedd blant annet på et rehabiliteringssenter i Malibu . I intervjuet forteller at han at sinnemestringstrening og terapi har hjulpet ham.

- Jeg går til psykolog to ganger i uken, og det er fantastisk. Først tenkte jeg at jeg ikke ville i terapi og at jeg ikke ville snakke med noen, men når jeg begynte å snakke, så hjalp det.

- For meg var det mer en mulighet for å forstå følelsene mine, og hvordan jeg håndterte mitt eget liv. Jeg visste ikke hvordan jeg skal uttrykke meg uten å være sint eller bruke aggresjon. Nå kan jeg håndtere og forstå det, sier han.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder