TOK SKRITTET FULLT UT: Miley Cyrus' vågale opptreden med Robin Thicke på prisutdelingen VMA har fått drøssevis med oppmerksomhet siden sist søndag. Foto: AFP

Cyrus snakker om VMA-skandalen: Ville skape historie

Popartist Miley Cyrus sier hun i dagene før snakket om at VMA-opptredenen sist søndag ville bli historisk.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Natt til søndag norsk tid ålet en særdeles vågal Cyrus seg over scenen i en opptreden sammen med sommerhitmaker Robin Thicke.

At opptredenen i ettertid fikk mye oppmerksomhet, visste Cyrus på forhånd, skal vi tro henne selv.

- Jeg og Robin (Thicke) sa hele tiden «Du vet at vi er i ferd med å skrive historie nå?» sier Cyrus i et intervju med MTV, det første etter den spesielle fremføringen.

TV-kanalen har bare sluppet deler av intervjuet, som hun har gitt i forbindelse med en dokumentar.

Cyrus har blitt forsvart av sin far for opptredenen, men snakker også for seg selv. I intervjuet forteller hun at hun hadde ett mål med opptredenen; å gi folk noe å snakke om.

- Jeg bryr meg ikke om det negative, for jeg har sett dette så mange ganger. Hvor mange ganger har vi ikke sett dette i musikkverdenen? Britney har gjort det, Madonna har gjort det. Alle som opptrer prøver på det, å lage historie.

Intervjuet er gjort tre dager etter opptredenen, og 20-åringen hadde åpenbart fått med seg oppstyret.

- Det er tre dager siden, og folk snakker fortsatt om det. De har for mye fokus på det, dere tenker på det mer enn jeg gjorde da jeg gjorde det. Og jeg tenkte ikke på det engang, det er bare meg.

Miley Cyrus hadde sitt gjennombrudd i rollen som Hannah Montana i Disney-serien med samme navn. Siden har hun gitt ut både musikk og spilt i filmer og TV-serier - og tjent millioner av dollar. Hun har imidlertid også fått negativ oppmerksomhet for sitt forhold til cannabis. 20-åringen er datter av countrysangeren Billy Ray Cyrus.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder