NYFARGET HÅR: Christina Aguilera (31) stilte i sort kjole og med nyfarget rosa hår på prisfesten. Foto: Getty Images

Christina Aguilera rørt over pris

Popstjernen Christina Aguilera (31) vekslet mellom jubel og gledestårer under søndagens ALMA Awards i California.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Aguilera ble ikke hyllet først og fremst for sine vokale prestasjoner, men for sitt veldedige engasjement, deriblant for World Hunger Relief og mishandlede kvinner. Hun har også deltatt aktiv i kampanjearbeid for lesbiske og homofile.

Det var en svært lykkelig stjerne som inntok podiet under prisutdelingen, som hvert år hedrer latinamerikanske artister og kunstnere.

- Jeg er så beæret over å få være her på ALMA Awards med mine latinske fans, sa Aguilera, som ble så rørt at hun forgjeves kjempet mot tårene.

- Det er viktig å vite at jeg har fått bruke stemmen min i utstrakt kapasitet. Det aller viktigste for meg er å bruke den til noe godt, sa hun i takketalen ifølge nettstedet Neon Limelight .

Plateklar

Aguilera lanserer nytt album 13. november. Første låt fra albumet heter «Your Body» og ble lansert på radio denne uken.

Aguilera har selv måttet tåle masse negativt fokus for at hun har fått en frodigere kropp de siste årene. Hun har blåst av hetsen og forsikret at hun er mer fornøyd med kroppen sin, livet og tilværelsen enn hun har vært på lenge.

- Så lenge jeg er lykkelig i mitt eget skinn, så er alt bra. Jeg trenger ikke noe mer. Jeg elsker kroppen min, uttalte hun til et amerikansk ukeblad nylig.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder