BIEBERMANIA: Her er Justin Bieber-fans, såkalte Beliebers, fotografert i Paris i forbindelse med popstjernens konsert i den franske hovedstaden. Foto: AP

Hevder Bieber ble kastet ut fra fransk luksushotell

Justin Biebers (19) management avviser de franske påstandene om at popstjernen ble tvunget til å forlate et luksushotell i Paris.

Halstein Røyseland
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Den franske journalisten Jean-Marc Morandini skriver på sin blogg at Justin Bieber ble kastet ut av luksushotellet Le Meurice.

- Det var en avgjørelse som ble tatt på grunn av Biebers oppførsel, og på grunn av plager fra fansen på utsiden av bygningen, skrev Morandini på bloggen.

Luksushotellet Le Meurice har blant annet huset kjendiser som Brad Pitt, Angelina Jolie, Beyonce, Jay-Z og Madonna og medlemmer av det britiske kongehuset.

- Det var ungdommer over alt som ropte og skrek, og det likte ikke de andre gjestene, sier en kilde til Us Weekly.

Bieber har siden sjekket inn på et annet luksushotell i Paris, Mandarin Oriental Hotel. Representanter for Bieber avviser på det sterkeste at popstjernen ble tvunget til å forlate hotellet.

- Justin ble ikke kastet ut. Han bestemte seg for å skifte hotell fordi det ikke var nok sikkerhet ved det første til å ha kontroll på folkemengden, sier representanter for Bieber til Us Weekly.

For to uker siden kom popstjernen to timer for sent til en konsert i London. På den påfølgende London-konserten kollapset 19-åringen på scenen.

Deretter ble han fanget på kamera mens han truet en pågående fotograf med juling.

Popstjernen avlyste også en av to planlagte konserter i Portugal, i forbindelse med verdensturneen han er på nå.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder