PÅ FLYPLASSEN: Ronan Keatings (t.v.) og Shane Lynchs (t.h.) tatoveringer kunne ses da de fire resterende Boyzone-medlemmene fløy fra Mallorca til Dublin med avdøde Stephen Gately fredag. Foto: Reuters

Boyzone hyller sin avdøde venn med tatovering

Gately begraves i dag

(VG Nett) Med tallene 76 og 09 tatovert hylles avdøde Stephen Gately av sine boybandmedlemmer. I dag begraves Boyzone-stjernen.

  • Marthe Haugdal

Alle de fire resterende medlemmene i det irske boybandet skal ha tatovert 76, året da Stephen Gately (33) ble født, og 09, året han døde, på kroppen for å hylle sin avdøde venn.

Tatoveringen kunne ses på overarmen til Ronan Keating og på hånden til Shane Lynch da de fire fredag ankom flyplassen på Mallorca for å følge sin avdøde venn fra ferieøyen tilbake til Irland.

VGTV:Boyzone følger Gately til graven

Alle fire skal ha en lignende tatovering, skriver Sky News.

- Sist lørdag ble verden forandret for alltid da vi mistet vår venn og bror Stephen, sa Ronan Keating på flyplassen på Mallorca fredag.

Han fortsatte med å si at det var «for hardt å tenke på framtiden for boybandet», og at «ingenting noen gang vil bli det samme uten vår nære venn».

Begraves i dag

DØDE: VG møtte Stepen Gately i 2000 på Grand Hotell i Oslo. Foto: Espen Braata/ VG

Familie og venner tar i dag et siste farvel med den avdøde Boyzone-sangeren Stephen Gately.

Ronan Keating, Keith Duffy, Mikey Graham og Shane Lynch bar fredag kisten inn i kirken Laurence O'Toole i Dublin der begravelsen skal finne sted.
Begravelsen er ventet å begynne klokken 12.00 lokal tid.

De fire skal ha ønsket å være i kirken sammen med sin avdøde venn, og skal ha overnattet i kirken med avdøde Stephen Gately natt til i dag.

- De var som hans fire fedre, og de skal ta vare på ham og være med ham helt til vi skal gi ham den beste avskjeden lørdag, sa Bayzone-manager Louis Walsh til Sky News tidligere i uken.

Fløy tilbake med Gately

De fire ankom Mallorca, der Gately ble funnet død, tidligere i uken.

VGTV:Boyzone ankom Mallorca i sorg

En bulgarer (25), som Gately og ektefellen Andrew Cowles (31) hadde møtt på nattklubb kvelden før, fant Gately død på sofaen i feriehuset på Mallorca.

- Døde av væske i lungene

Obduksjonsresultatet viser at Boyzone-stjernen døde av væske i lungene.

VGTV:Gately døde av «naturlige årsaker»

Tirsdag kveld ble det holdt en minnestund for Gately, der blant annet hans sønderknuste ektemann, Andrew Cowles, tok farvel med Gately.

MINNES STJERNEN: Stephen Gately minnes utenfor kirken St. Laurence O' Toole i Dublin. Foto: EPA

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder