SINGEL GULLSTRUPE: Taylor Swift (22), her på en countryprisutdeling i Nashville før jul. Foto: AP

Taylor Swift synger om hjertesorg - igjen

(VG Nett) Countrystjernen Taylor Swift (22) har opplevd intens kjærlighetssorg siden forrige plateslipp. Nå får verden snart høre om det.

Artikkelen er over åtte år gammel

Swift i VogueTaylor Swift - hjemmeside

Swift befinner seg i platestudio for tiden, hvor hun spiller inn låter til sitt fjerde album. Den unge stjernen har alltid vært åpen om at låtene hennes er svært selvbiografiske - enten de handler om kjærlighet, venninnetrøbbel eller andre ting.

- Hjerteskjærende

I et intervju med februarutgaven av Vogue , hvor hun pryder forsiden, betror Swift at den nye platen vil handle om særdeles ulykkelig kjærlighet.

- Jeg har hatt en rystende hjertesorg, ikke helt nylig, men den var absolutt hjerteskjærende. Min nye plate skal handle om det, forteller den kritikerroste countryprinsessen til bladet.

Siden forrige plateslipp i 2010 har Swift hatt en tre måneder lang romanse med Hollywood-stjernen Jake Gyllenhaal (31). Hva som forårsaket bruddet dem imellom , er uvisst, men amerikanske medier meldte at det vaar Gyllenhaal som gjorde det slutt. De samme mediene spår nå at nettopp han er inspirasjonen bak sangerens kommende album - selv om Swift ikke røper navnet på hjerteknuseren.

Utleverendem plate

På sin forrige plate «Speak Now» sang Swift til berømte eks-kjærester som blant andre rocker John Mayer (34) og filmstjernen Taylor Lautner (19). Mens Swift selv vraket sistnevnte, var det Mayer som knuste sangstjernens hjerte.

Selv om hun ikke har utdypet denne opplevelsen i intervjuer, taler låten «Dr. John» for seg. Låten «Back To December» er på sin side en slags beklagelse overfor Lautner, som hun selv skuffet.

Terapi

Swift, som for tiden er singel , ser på sine åpenhjertige låttekster som terapi.

- Det er den eneste måten jeg kan føle meg bedre på, og komme meg videre etter den smertefulle opplevelssen det er å bli forlatt. Å skrive sanger gir en form for oppklaring, mener 22-åringen, som for snart ett år siden opptrådte i Oslo Spektrum.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder