IKKE VIDERE: Carola Häggkvist og Andreas Johnson kom seg ikke videre til den svenske MGP-finalen i går. Nå må duoen prøve å komme seg til finalen via en siste delfinale. Foto: Aftonbladet

Fiasko for Carola

(VG Nett) Carola Häggkvist kom seg ikke videre til finalen i svenske Melodi Grand Prix i går.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

- Kanskje det er slik at folk har gått lei meg, sa Carola i natt. Hun fremførte låten «One Love» sammen med Andreas Johnson, men det svenske folket mente ikke det var godt nok for en plass i den svenske MGP-finalen.

Ifølge den svenske avisen Expressen ble det helt stille i arenaen i Västerås da programlederen gjorde det klart at Carola og Andreas ikke gikk videre.

- Jeg vet ikke, jeg var med i 2006 og Andreas de to siste årene. Kanskje er ikke folk like nysgjerrige på oss lenger, sa Carola etterpå.

Finale likevel?

Hun og makkeren kan imidlertid fortsatt komme seg til finalen via en «siste sjanse»-finale, men det er lite trolig at de går hele veien til topps når de ikke ble stemt videre i går.

- Det blir morsomt å reise dit, sa Carola til Aftonbladet.

Ifølge Expressen lå skuffelsen tykt utenpå den svenske sangstjernen og MGP-veteranen. Det var den solide planen og det bunnsikre bidraget som mislyktes, og det skjedde mot det som på papiret skulle være mye dårligere motstand i den siste delfinalen.

Den endelige finalen svenske Melodi Grand Prix holdes 15. mars.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder