UTE: Britney Spears (26) har de siste dagene vært innlagt på sykehus, angivelig blant annet som følge av rusproblemer. Her utenfor en rettsbygning i Los Angeles. Foto: AFP

Britney får psykologhjelp

- og nå får hun lov til å ringe barna

(VG Nett) Britneys manager har betrodd til stjernereporter Barbara Walters at Britney sliter med psykiske problemer, men at hun nå får hjelp.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL
Britney Spears

Sam Lutfi er Britneys gode venn og manager. Han har stått last og brast ved popstjernens side gjennom den ene krisen etter den andre. Det er han som nå opplyser til Barbara Walters og TV-showet «The View» at Britneys mentale problemer er mulig å få bukt med.

- Virker troverdig

Walters rerererte ifølge ABC News fra en skriftlig uttalelse fra Lutfi:

- Det er en mann som heter Sam Lutfi, nær venn og manager for Britney Spears. Han han vært ved hennes side konstant, og han har nå tatt kontakt med oss, informerte Walters TV-seerne.

Stjernereporteren presiserte at hun ikke kan garantere at opplysningene er riktige, men at hun oppfatter Lutfi som «troverdig og hyggelig».

- Lutfi forteller at Britney sliter med det han beskriver som psykiske problemer, som er mulig å kurere. Han opplyser om at hun har oppsøkt psykolog, og at hun - ut fra det jeg forstår - er i ferd med å gjennomgå en form for behandling, forklarte Walters på TV.

STJERNEREPORTER: Barbara Walters. Foto: AP

- Humørsvingninger

Særlig etter den dramatiske kollapsen for snart fire uker siden, har det vært spekulert heftig i Britneys mentale helse.

Lutfi skal ha opplyst til Walters at popstjernen er plaget med store humørsvingninger og at hun har søvnproblemer. Britney skal også ifølge manageren ha gjenopptatt kontakt med moren sin, og at moren støtter Britney i den tøffe tiden.

Walters forsikret TV-seerne om at Lutfi er inneforstått med at hun skulle bringe informasjonen videre på lufta.

Får ha telefonkontakt

Britney har ennå ikke fått tilbake samværsretten til sine to sønner på to og ett år, men dommer Scott Gordon besluttet i går å gi 26-åringen tillatelse til å ha telefonkontakt med barna.

Popstjernen har unnlatt å møte til en rekke pålagte høringer siden i fjor høst. Derfor har eksmannen Kevin Federline (29) på ubestemt tid fått eneomsorg for sønnene.

Mulig brudd

Ifølge Walters skal Lutfi ha antydet at Britney har brutt med paparazzi-vennen Adnan Ghalib (35).

- Jeg tror hun har gått ut av forholdet, uttalte Walters på TV basert på Lutfis uttalelser.

Men alt tyder på at Lutfi og Ghalib på tross av sitt felles vennskap med popprinsessen ikke er perlevenner. Også tidligere har Lutfi opplyst til pressen at paparazzi-romansen er over, noe som senere har vist seg ikke å stemme. Nettstedet TMZ hevder i dag at Lutfi gjør det han kan for å holde Ghalib unna Britney, men at Britney selv vil ha kontakt med fotografen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder