BLIR SAMBOER: Maria Mena flytter sammen med kjæresten Eivind Sæther. Foto: SonyBMG
BLIR SAMBOER: Maria Mena flytter sammen med kjæresten Eivind Sæther. Foto: SonyBMG

Ny Maria Mena-video lekket ut på nett

Første single har allerede solgt til gull

MUSIKK

(VG Nett) Flere uker før videoen var ment for det norske publikummet, ligger «All This Time» på nettet.

Publisert:

15. september slipper den norske popstjernen nytt album - «Cause and Effect». Første single, «Belly Up», passerte i forrige uke 5000 solgte eksemplarer - noe som kvalifiserer til gullplate.

Planen var at video nummer to, til låten «All This Time», ikke skulle vises for Marias norske fans før tidligst om et par uker. Men etter at Tyskland hadde videopremiere på låten fredag, har musikkvideoen havnet på YouTube.

Se videoen her (VG Nett er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsider).

Ikke overrasket

Plateselskapet er ikke overrasket over lekkasjen.

- Det er som forventet og helt naturlig at den kommer på YouTube etter den har hatt premiere på tv eller på nett på en så stor artist som Maria Mena, sier produktansvarlig i SonyBMG, Kim Paulsen, til VG Nett.

Venter fortsatt

Selv om videoen nå har lekket it, vil ikke plateselskapet fremskynde TV-premieren i Norge. De vil fortsatt melke suksessen med «Belly Up» før single nummer to sendes til radiostasjoner.

- Videoen vil vises rundt samme tiden som vi sender ut «All This Time (Pick-Me-Up-Song)» til radiostasjoner her i Norge. Det er for tidlig å si når det blir, siden «Belly Up» gjør det så bra på listene enda men i løpet av September.

Øker raskt

Da VG Nett fant videoen på YouTube tidligere i formiddag, hadde 225.000 klikket seg inn og sett den siden den ble publisert fredag kveld. I skrivende stund, et par timer senere, har tallet steget til nærmere 4000.

Fra før har låten - uten musikkvideo - blitt klikket på 37.000 ganger siden den ble publisert i forrige måned. Låten er nemlig lansert som førstesingel i flere andre land, mens plateselskapet i Norge valgte «Belly Up» som førstesingel. Derfor fikk også Tyskland videoen til låten først.

Million-hit

Maria er fra før av en millionsuksess på YouTube. Ikke mange norsker artsiter kan skilte med et seertall på over fire millioner på én video. «Just Hold Me» er 22-åringens mest sette video på den verdensberømte videonettsiden og har i skrivende stund blitt klikket på nærmere 4,2 millioner ganger.

Her kan du se Marias videoer på YouTube rangert etter treff.

Oppmuntringssang

Maria selv ønsker ikke å kommentere videolekkasjen.

I låten «All This Time», som virker selvbiografisk, synger Maria om viktigheten av selvtillit, om hvordan man skal «plukke seg selv opp» etter en tøff ungdomstid og se hvilke krefter man har i seg selv til å komme seg opp og fram.

22-åringen har lansert en rekke selvbiografiske låter siden debuten med «Lullaby» for seks år siden.

Her kan du lese mer om