TUNG TID: Michael Bublé (42) har vært åpen om hvordan sønnens kreftsykdom har endret livet hans. Her under Juno Awards i Vancouver, Canada i mars, der han var konferansier. Foto: KEVIN LIGHT / X03589

Michael Bublé åpner opp om sønnens kreftkamp

Den kanadiske artisten (42) var forberedt på å forlate musikken for godt da sønnen ble kreftsyk.

– Jeg har vært i helvete, sier Michael Bublé (42) i et ferskt intervju med australske Herald Sun. Flere amerikanske medier omtaler det åpne intervjuet, deriblant Entertainment Tonight.

Da eldstesønnen Noah (4) i 2016 ble diagnostisert med kreft, satte både Bublé og kona Luisana Lopilato karrieren på vent. De har også sønnen Elias (2).

Våren 2017 delte paret nyhetene om at sønnens helsetilstand var på bedringens vei. Siden har ikke Bublé omtalt familiens tunge tid – før nå.

– Jeg prater ikke om hele historien, ikke engang til vennene mine. Det gjør for vondt, sier Bublé til Herald Sun, og fortsetter:

– Han er en superhelt, og trenger ikke å gjenleve dette om og om igjen. Men jeg har vært i helvete. Og vet du hva, helvete fremstår som et ordentlig hyggelig sted å feriere sammenlignet med der vi har vært, meddeler artisten.

les også

TMZ og CNN: Justin Bieber er forlovet

Pause fra musikken

Smørsangeren Bublé er en av Canadas mestselgende artister det siste tiåret, med hele fire Grammy-priser, og ti nominasjoner å vise til. Det første trofeet fikk han for slageralbumet «Call Me Irresponsible»

Da kreften rammet familien i 2016, hang musikk-karrieren imidlertid i en tynn tråd.

– Jeg trodde virkelig at jeg aldri skulle komme tilbake til musikken, sier den kanadiske artisten, som ikke begynte å planlegge nye konserter før i november i fjor.

Anmeldelse av Norgesbesøk: Bublét over

– Familie er det som betyr noe. Helsen til barna mine er prioritet nummer én. Forholdet til familien min, kona mi, troen min – alt dette er lett det viktigste for meg, sier Bublé.

MØTTES UNDER KONSERT: Bublé og Luisana Lopilato møttes første gang da artisten spilte en konsert i Buenos Aires i 2009. I 2011 giftet de seg. Foto: BEN NELMS / X02818

Nytt perspektiv

I intervjuet er Bublé også åpen om at sønnens kreftkamp har gitt ham et ettertrengt nytt blikk på livet.

– Jeg husker jeg satt på sykehuset og tenkte «brydde jeg meg om den dritten der?», sier han, og forklarer at han istedenfor å nyte musikken for det den var begynte å bry seg mer om hva andre mente om han.

Nå er tonen en annen.

les også

Norgesaktuell rapper gravid

– Jeg skal returnere til en verden som trenger kjærlighet og romantikk og latter mer enn den har gjort på lang tid. Jeg skal være en kanal for det, lover Bublé til Herald Sun.

Paret venter nå sitt tredje barn, hvilket Bublé røpte under prisutdelingen Juno Awards i Vancouver i mars i år. I et intervju med en irsk radiokanal tidligere i juli, kunne han informere om at det er en jente familien ønsker velkommen i løpet av sommeren.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder