Glittrende Mariah

Mariah Carey: «Glitter»

(Virgin)

ARTIKKELEN ER OVER 18 ÅR GAMMEL

Det er en popplate av høy internasjonal klasse, en superlekker produksjon og vellyd fra første til siste rille.Mariahs stemme lyder bedre enn noen gang, og hun briljerer på denne platen.

Etter ni album på 1990-tallet og 150 millioner solgte eksemplarer, går hun på en overbevisende måte inn i det nye tusenåret med denne nye, lekre produksjonen.Mariah Carey har selv vært med og skrevet de fleste av sangene på albumet, som også er filmmusikk til hennes nye film «Glitter».

Med på platen får hun god hjelp av artister som Busta Rhymes, Da Brat, Mystikal, Ja Rule, Nate Dogg, Ludacris, Eric Benet, DJ Clue, Fabolous, Twenty II, Shawanna og Cameo.

«Glitter» har både de typiske seige Mariah-balladene i «Lead the Way», «Never Too Far», og svingende moderne poplåter som «Didn't Mean To Turn You On», «Loverboy» og ikke minst «If We».

Dette er stor, moderne popmusikk med fengende rytmer og lekre detaljer på rekke og rad.Liker du god moderne popmusikk, la deg ikke avskrekke av det småharry og smakløse coveret.

«Glitter» svinger!

KURT BAKKEMOEN

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder