Foto: Evan Agostini / AP

Katharine McPhee bekrefter romansen med 34 år eldre stjerneprodusent

«American Idol»-stjernen Katharine McPhee (34) kom til mandagens Met-galla arm i arm med David Foster (68).

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL
les også

Hun utpekes som Brad Pitts nye flamme

Helt siden i fjor høst har ryktene svirret rundt de to, som ved stadig flere anledninger har vist seg sammen. Til nå har imidlertid begge bedyret at de kun er venner. Paret har ligget lavt i terrenget på sosiale medier, men etter mandagens fest har begge postet bilder med hverandre på Instagram.

Fått med deg? TV 2-programlederen har født

Under mandagens Met-galla i New York bekreftet imidlertid McPhee overfor TV-showet «Entertainment Tonight» at festen var «et koselig stevnemøte»» for dem, hvorpå Foster nikket og sa «ja».

Foster har vært gift fire ganger, senest med «The Real Housewife»-stjernen Yolanda Hadid (54) – mor til supermodellene Gigi (23) og Bella Hadid (21).

TV-seerne har de siste årene fått følge musikkmogulens og Hadids kjærlighetshistorie tett. Også bruddet var tema i realityserien. Paret ble skilt i mai i fjor, og det var Foster som brøt ut av forholdet. Kun fem måneder etter tok han med seg McPhee på 30-årsjubileet til David Foster Foundation i Vancouver i Canada.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

EKS: Yolanda Hadid og David Foster mens de ennå var et par. Foto: Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES

les også

Topshop-arving gravid med kjendiskriminell

McPhee på sin side ble skilt etter åtte års ekteskap i 2016.

Foster er blant verdens desidert mest berømte musikkprodusenter. Den kanadiskfødte 68-åringen har jobbet med artister som The Bee Gees, John Lennon, Chicago, Céline Dion, Josh Groban, Barbra Streisand, Kenny Rogers, Whitney Houston, Haith Hill, Dolly Parton, Madonna og Natalie Cole – bare for å nevne noen.

MinMote: Sjekk de ville kjolene på Met-gallaen

les også

Dumpet to ganger på TV – så fant hun kjærligheten

Det var Foster som fikk Josh Groban (37) til å spille inn Rolf Løvlands «You Raise Me Up», som gikk rett til topps på Billboard-lista i USA i 2003. Han hadde også et møte med norske Angelina Jordan (11) for to år siden.

Foster har jobbet med Katharine McPhee gjentatte ganger etter at hun ble nummer to i «American Idol» i 2006 – med en låt signert norske Hanne Sørvaag (37), så de er gamle kjente. McPhee har ingen barn, men Foster har fem barn fra sine to første ekteskap.

Husker du? – Føler meg allerede steinrik

David Foster oppdaget også denne Youtube-stjernen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder