ETTERTRAKTET: KYGO, eller Kyrre Gørvell-Dahll, her under en opptreden i hjembyen Bergen i høst. Foto: Marit Hommedal NTB scanpix

Kygo og Selena Gomez slipper sang

Kygo og superstjernen Selena Gomez overrasket popbransjen ved å dele nyheten om sitt samarbeid i helgen.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

24 år gamle Selena Gomez la ut to poster på bildedelingstjenesten Instagram, der hun synger oppå lyden av sin nye sang «It ain't me». Senere tagget hun «Kygo Music» i en oppfølgingspost - og hintet med det om et samarbeid med den norske EDM-stjernen.

Grytidlig søndag morgen, norsk tid, fulgte Kygo opp, med et bilde der han sitter i studio og tilsynelatende mikser musikk - og hvor Gomez er tagget.

Gomez, som ble kjent gjennom Disney Channel, har hatt et langvarig av-og-på-forhold med Justin Bieber (22), og flere av hennes fans som har kommentert nyheten, mener å kunne tolke låta som en beskrivelse av forholdet deres.

Det var bransjenettstedet Billboard som meldte om Kygo/Gomez-samarbeidet. Hos rettighetsorganisasjonen ASCAP er Kygo registrert som med-låtskriver på sangen. Også låtskriverteamet bak Gomez' og Biebers hit «Let me love you» fra 2016 skal være involvert i produksjonen, skriver Billboard.

https://www.instagram.com/p/BQHVhW5FG1a

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder