ISOLERT: 5. januar 2016 gikk Angie Bowie inn i Big Brother-huset til Elstree Studios utenfor London. Hun er ennå ikke klar over at hennes eksmann er død, da deltakerne ikke har kontakt med omverdenen. Foto: David Fisher , /rex/shutterstock

David Bowies ekskone fikk tilbud om å forlate Big Brother – takket nei

Angie Bowie deltar i en kjendisutgave av realityserien Big Brother. Først i dag ble hun informert om at han var død, men velger å bli i huset.

  • Silje Løvstad Thjømøe

Artikkelen er over fire år gammel

Deltakerne i TV-serien er isolert fra omverdenen i 100 dager, og derfor fikk ikke Angie Bowie (66) vite om hennes verdensberømte eksmann død før på mandag.

David Bowie døde søndag, 69 år gammel.

Angie har vært innesperret i Big Brother-huset siden 5. januar.

Mandag bekreftet Channel5, som sender den engelske realityserie, at Angie er informert om eksmannens død. Hun skal ifølge kanalen ha valgt å fortsette i realityprogrammet.

Hun har blitt gitt muligheten til å forlate Big Brother-huset når som helst.

VGs kommentator: Bowie var den største av dem alle

I NORGE: Dette bildet er fra 18.juni 2004 David Bowie opptrådte på Norwegian Wood-festivalen ved Frognerbadet i Oslo. Søndag døde han, 69 år gammel. Foto: Line Møller , VG

Tidslinje: Dette var David Bowies liv

Angie Bowie har i TV-serien sagt at hun ikke har snakket med sin eksmann på nesten 40 år.

Angie og David Bowie var gift i ti år, mellom 1970 og 1980. De fikk sønnen Zowie sammen. Han er filmregissø og heter i dag Duncan Jones (44).

Se også: Dette er hans liv i bilder

Skjulte kreftsykdommen

I 18 måneder holdt han kampen mot kreften skjult for omverden. Søndag døde David Bowie (69) kun to dager etter å ha gitt ut sitt siste album.

Det blir bekreftet på hans offisielle Facebook-side.

Ifølge avisen Daily Mail har Bowie kjempet mot kreftsykdommen i 18 måneder, men uten å gitt noe hint om det til fansen og offentligheten.

– David Bowie døde fredfullt i dag omgitt av sin familie, etter en 18 måneders kamp mot kreft, står det på Facebook-siden.

Kommentar: Det vandrende kunstverket

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder