ØNSKET I STATENE: Angelina Jordan vant «Norske Talenter», og nå ønsker flere amerikanske talkshow besøk av den lille stjernen . Foto:FRODE HANSEN,VG

«Norske Talenter»-Angelina på amerikansk talkshow

I går fikk amerikanske TV-seere se Angelina (8) opptre på talkshowet «The View».

  • Felicia Alvsing

Artikkelen er over fem år gammel

«The View» er inne i sin 18. sesong, og flere kjente personer, blant dem president Barack Obama, har gjestet talkshowet.

STORE STJERNER: Her er Angelina Jordan sammen med skuespiller og panelmedlem Whoopi Goldberg på settet til «The View». Foto:PRIVAT,

I går var det Angelina Jordan sin tur å stå på scenen.

- Jeg synger fra hjertet til alle slags folk, å kunne opptre for så mange mennesker betyr enormt for meg. Det var en utrolig opplevelse, sa åtteåringen i en e-post til VG etter opptredenen.

Sara Astar, mor til Angelina, kan fortelle at «The View»-produsent Ed Miller mener det amerikanske folket vil elske Angelina, og at de ønsker å se mer av henne.

YouTube: Se klippet her!(ekstern lenke)

Talkshowet har flere ganger vunnet priser for «beste talkshow», og i panelet sitter Whoopi Goldberg, Rosie O'Donnell, Rosie Perez og Nicolle Wallace. I showet fokuserer de på ulike sosiale og politiske problemstillinger, og diskuterer dagsaktuelle temaer med hverandre, og inviterte gjester.

Det er ikke første gang amerikanske medier roser den talentfulle åtteåringen, ifølge Astar. Ellen DeGeneres skal også ha forsøkt å få åtteåringen på sitt talkshow, men Angelina var på den tiden deltaker i «Norske Talenter», som hun senere vant, og kunne ikke være med.

- Vi er i dialog med NBC for å finne en dato, sier moren.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder