SAKSØKES: Popstjernen Britney Spears (29). Foto: AP

Britney saksøkt av parfymefirma

(VG Nett) Et firma som mener å ha rettighetene til Britneys parfyme saksøker popstjernen (29) for over 55 millioner kroner.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Popstjernen har hisset på seg Brand Sense, som ordnet Britneys parfymeavtale med Elizabeth Arden i 2004, skriver nyhetsbyrået Reuters.

Selskapet hevder det skulle motta 35 prosent av salget av eventuelle nye Britney-dufter, og Brand Sense mener å ha skuffet inn millioner av kroner for Britney - som hun ellers ikke ville ha fått inn på grunn av personlig trøbbel de siste årene.

Les også: Se Britneys sexy comeback

Ifølge søksmålet ba Britney Spears i fjor om at alle royalties skulle sendes direkte til henne. Firmaet skal ha konfrontert Spears-familien, hvorpå faren, som er Britneys verge, skal ha svart at 35 prosent provisjon er altfor høyt - og at datteren ikke ønsker å betale det.

Saksøkerne hevder også at Spears gjorde en avtale med Elizabeth Arden under bordet for å omgå avtalen med Brand Sense.

Britney lader for tiden opp til turné for å promotere sitt siste album «Femme Fatale», hvor hun blant annet har fått hjelp fra den norske produsentduoen Stargate. Reinert Olsen alias RayKay har regissert musikkvideoen «Till the World Ends».

Flere nyheter på Rampelys-forsiden!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder