Her skyter Ari Behn

Publisert: Oppdatert: 24.11.09 11:59

Del saken på:

Lenken er kopiert
MUSIKK

Ari Behn fikk den ønskede duellen mot Kjetil Rolness - under innspillingen av en musikkvideo.

Etter at Kjetil Rolness (48) som Dagbladet-spaltist i 2001 beskrev Ari Behn (37) som «svigersønnen fra helvete», utfordret Behn Rolness til duell. Åtte år senere fant den sted - foran kamera.

Det skjedde under opptak av musikkvideoen til Penthouse Playboys og Benny Borgs nyinnspilling av «Balladen om Morgan Kane». Her spiller Rolness' alias Jens Pikenes Morgan Kane, mens en bevæpnet Behn har rollen som The Killer.

Se flere bilder fra musikkvideoinnspillingen her

Håkon misunnelig

- Ideen var så god, og ble så velformulert og inderlig framlagt at Behn skjønte han bare måtte ta min utfordring, sier Rolness til VG. Og mener at Behns familiemedlemmer i kongefamilien ville misunt ham.

- Det er bare én gang i livet man får sjansen til å duellere mot Jens Pikenes i rollen som Morgan Kane. Jeg er overbevist over at kronprins Håkon og kanskje til og med selveste kong Harald misunner ham det, sier Rolness.

Se Aslak Nore i scenen på Youtube(VG Nett er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsider)

Han og musikalsk makker Borg har også lagt inn flere andre duell-varianter i videoen. Blant kjendisene i aksjon her er Thomas Giertsen, Espen Eckbo, Aslak Nore og ikke minst Kjartan Fløgstad som sheriffen selv.

Nore får ut aggresjon

Og Kjetil Rolness sier han særlig ble imponert av Aslak Nore og hans aggressjon.

- Vi tenkte han skulle få utløp for all sin aggresjon og sitt drapsinnstinkt under trygge forhold. Han slipper å slå pinglete kolleger, men slår en stuntmann. Den innlevelsen Aslak hadde i denne voldscenen, - den skremte alle tilskuerne på settet, sier Rolness.

Videoen er regissert av Gullrute-vinner Erik Hannemann og vil ha premiere til helgen. Bakgrunnen for nyinnspillingen er julekonsertene Pentyhouse Playboys spiller sammen med Benny Borg i år, og på musikkvideoen har de fått med seg litt av et sjernelag.

Her er rollelisten:
** Benny Borg som The Storyteller.
** Jens Pikenes som Morgan Kane.
** Ari Behn som The Killer.
** Thomas Giertsen som The Arm Wrestler.
** Espen Eckbo som The Gun Juggler.
** Aslak Nore som The Fighter.
** Kjartan Fløgstad som The Sheriff.
** Gro Skaustein som The Woman.
** Magnus S. Rønningen som the Revolver Journalist