Renees eks avkrefter homse-rykter

Kenny Chesney: - Jeg elsket Renee

(VG Nett) Countrystjernen Kenny Chesney (38) benekter homse-ryktene, som oppsto etter at Renée Zellweger brukte ordet «svindel» i annulleringssøknaden

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

ROMANTIKK PÅ STRANDEN: Slik så brukdebildet av filmstjernen Renée Zellweger og countryartisten Kenny Chesney ut. Foto: AP

Av PIA ØLSTAD
To år har gått siden filmstjernen Zellweger fikk ekteskapet med Chesney annullert.

Chesney, som for tiden er i vinden for å posere med modell Marisa Miller i den omtalte bikinispesialen av bladet Sports Illustrated (med Beyoncé på forsiden), vil avkrefte at han er homofil.

- Det er ikke sant. Rett og slett. Kanskje jeg skulle ha kommet ut og sagt «nei, jeg er ikke homofil», men jeg ville ikke trekke mer oppmerksomhet, forteller han i et intervju med «60 Minutes» ifølge magasinet People.

Han forklarer videre at han og Zellweger sammen bestemte seg for å bruke svindel som grunn til annulleringen, fordi det virket som det mest harmløse alternativet. Andre grunner for annullering er bigami, sinnssykdom og tvang.

Zellweger har bekreftet at svindel kun er et rettslig begrep og ikke en refleksjon av Chesneys personlighet.

- Den eneste svindelen som ble begått, var at jeg trodde jeg visste hvordan det var... at jeg virkelig forsto hvordan det er å være gift. Men det gjorde jeg ikke, forklarer han.

Til tross for alle ryktene som har oppstått rundt annulleringen, angrer han ikke.

- Jeg angrer ikke. Jeg elsket henne. Og det var ekte, forteller Chesney.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder