RETURNERER: Sveske Avicii gjør i år som i fjor når han i slutten av mai går på scenen på Bislett Stadion. Foto:Frode Hansen,VG

Slik blir årets Findings Festival

Kortere barkø, flere toaletter, og en festival som skal gå over to dager, ikke bare én. Slik blir festivalen på Bislett Stadion i mai.

  • Felicia Alvsing
Publisert:

I fjor gikk Findings Festival av stabelen for første gang, med et stjernespekket program og utsolgte billetter.

Om en og en halv måned er det tid for årets festival på Bislett Stadion - og i år et det klart for en forbedret versjon, som takket være fjorårets suksess i år skal gå over to dager - og det med en stjernespekket line-up.

Har du lest?Suksess-remikser til Oslo-festival

I år som i fjor skal svenske Avicii spille på festivalen, og norske Matoma, Axwell Λ Ingrosso, Gabrielle, Jessie J og Broiler er allerede bekreftet til festivalen, og i går ble de siste artistene sluppet. Get Dancy!, Dada Life, Lenno, Jamie, Sonny Alven, Lost Frequencies og norske OMVR blir det siste tilskuddet til årets line-up.

– Vi er veldig fornøyde med årets line-up som består av de største artistene i verden som Avicii, Jessie J og Axwell ^ Ingrosso (2/3 av Swedish House Mafia). I tillegg har vi flere norske artister som er på god vei til å slå igjennom i utlandet som blant annet Broiler, Matoma og Fehrplay, sier Trond Opsahl i Sky Agency, som sammen med Live Nation arrangerer Findings.

Mindre kø

Festivalgåere klager til tider på lange toalett- og barkøer, og dette skal ifølge festivalen selv forbedres i år.

– Etter avviklingen av første Findings fikk vi massevis av feedback fra vårt publikum – på godt og vondt, og dette har vi nå tatt med oss i planleggingen av Findings 2015, slik at vi kan innfri i alle ledd og sikre suksess! Vi vet hvor skoen trykket i fjor, og vi slår et stort slag for å minske ventetid og køer. Vi har økt kapasiteten betraktlig i både barer og antall toaletter, sier Opsahl.

Findings ble arrangert for første gang i fjor med artister som Kygo, Klingande og Lemaitre, og en utsolgt festival sørget for at det også ble en oppfølger – og denne gangen går festivalen over to dager.

Foto:,

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder