ØNSKER NYTT HJEM: Katy Perry vil kjøpe kloste og bo der. Her under MET-gallaen i New York tidligere i år. Foto:Larry Busacca,Afp

Katy Perry vil kjøpe kloster – møter nonne-motstand

Popstjernen Katy Perry vil kjøpe klosteret «Sisters of the Immaculate Heart of Mary» i Los Angeles, men nå avviser en erkebiskop salget.

  • Angelica Hagen

Artikkelen er over fire år gammel

Ifølge dokumenter US Weekly har fått tilgang til, hevder nonnene Rita Callanan og Catherine Rose at klosteret i villastil med utsikt over LA sentrum ligger i deres hender, og at de kan bestemme kjøp og salg av eiendommen.

Søster Rita og søster Catherine solgte dermed eiendommen til restauratør Dana Hollister for 15,5 millioner dollar, altså i overkant av 122 millioner norske kroner.

Les også: Her er Katy Perrys norske engel

Vil betale dyrt

Det er ett problem, også erkebiskop Jose Gomez hevder at eiendommen ligger i hans eie og at han kan selge den til hvem han vil, dermed blir søstrenes salg ugyldig.

Gomez, på sin side har vært i forhandlinger med Perry, som ifølge LA Times er villig til å betale over 114 millioner norske kroner for å gjøre eiendommen til hennes hjem.

Sangeren har selv besøkt nonnene i håp om å få til en avtale, men søster Rita var ikke noen fan av superstjernen, som Forbes har kåret til den kvinnen i verden som tjener mest.

– Vel, jeg fant filmene av Katy Perry og hvis det er greit å si, ble jeg ikke imponert av noe av det, sier søster Rita til avisen.

– Vi har gitt mange år til dette bispedømmet og vi har tjent dem godt. For bispedømmet til å putte oss under bussen og kjøre over oss, nei, det blir for mye for meg , legger hun til.

Vil ha utdannelse

Selv om stjernen troner amerikanske rikinglister, skulle hun fortsatt ønske hun hadde en utdannelse.

– Jeg synes det er litt skuffende å tenke på at jeg aldri tok meg noe lengre utdannelse. Jeg kunne virkelig trengt det, sier artisten i et intervju med Yahoo.

I tillegg har sangeren uttalt at hun ønsker barn i fremtiden, med eller uten mann. Det har nemlig vært stille på kjærlighetsfronten en stund nå. Det er tre år siden ekteskapet med Russel Brand (40) gikk i vasken, og forholdet til John Mayer (37) tok slutt i fjor.

30-åringen har på kort tid rukket å bli en av verdens mest suksessfulle artister. I mai var hun i Norge med sin «Prismatic World Tour». Les VGs anmeldelse av hver eneste låt her.

Flere artikler

  1. Katy Perry kan kjøpe tidligere nonnekloster

  2. Sangstjernen Katy Perry beskyldes for nonnes død

  3. Katy Perry foreviget i Hollywood

  4. Her møter Katy Perry sin norske «engel»

  5. Katy Perrys bukse revnet på TV

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder