KLINTE TIL: Taylor Swift og Harry Styles gjorde slik kjærestepar ofte gjør ved midnatt nyttårsaften. Foto: skjermdump fra Perez Hilton

Kysset som knuser ungpikehjertene

Boybandet One Directions millioner av fans fikk en tøff start på 2013. Året startet med at deres mest omtalte medlem Harry Styles (18) ga kjæresten Taylor Swift (23) et nyttårskyss.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Harry Styles i britiske One Direction ble kjæreste med den vel så multimillionselgende popstjernen Taylor Swift i oktober, og begge har bekreftet forholdet offentlig.

Likevel har et bilde og en videosnutt av paret, der de kysser hverandre under nyttårsfeiringen på Times Square i New York i natt, fått det til å koke fullstendig over for sønderknuste «directioners», som fansen kaller seg.

SANG GJORDE HUN OGSÅ: Taylor Swift opptrådte ved nyttårsfeiringen på Times Square i New York før det famøse kysset fant sted natt til i dag. Foto: Wenn

Bildet og videoen går nå som farsotter på sosiale medier, og fansen krangler nå heftig om hvorvidt de skal støtte parforholdet eller ikke.

Flere One Direction-tilhengere legger ut lange, personlige brev med sine synspunkter på parforholdet. Flere påpeker at de ikke har noe liv uten One Direction, og at forholdet mellom Styles og Swift ødelegger tilværelsen deres totalt.

En rekke av dem mener i tillegg at Styles svikter både fans, familie og bandkamerater.

STJERNE: Harry Styles, her på scenen med One Direction. Foto: PA

Som bevis på sistnevnte legges det frem et konkret eksempel: Da One Direction-medlemmet Zayn Maliks kjæreste Perrie Edwards nylig måtte gjennom en halsoperasjon, kom hele bandet og besøkte henne på sykehuset - unntatt Harry Styles, som på samme tidspunkt ble observert på byen med Taylor Swift.

Enkelte påpeker også at Styles aldri gir sine følgere oppmerksomhet på Twitter.

Les også: One Direction kåret til årets beste artister

Fansen har også vist at de følger sine ord med handling: I løpet av dagen skal Styles ha mistet rundt 13 000 følgere på Twitter bare i løpet av en halvtime.

Men Harry og Taylor - hvis konstellasjon refereres til som «Haylor» - får også mengder av støtte.

- Vær så snill og forklar meg hvordan Harry Styles har «sviktet dere». Så vidt jeg kan forstå er det dere som vender ryggen til ham, skriver en fan på Twitter.

- Dere som har sluttet å følge Harry Styles og fortsatt kaller dere directioners, forsvinn, dere hører ikke hjemme her, skriver en annen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder