DANSER TIL EKSENS MUSIKK: Taylor Swift er trolig singel, og tilbake i studio igjen. Foto: EDUARDO MUNOZ REUTERS

Taylor Swift på motevisning – sang med på låten hun lagde med eksen Calvin Harris

Taylor Swift satt på første rad da Gigi Hadid gikk for Tommy Hilfiger under moteuken i New York.

  • Maiken Svendsen

Artikkelen er over tre år gammel

Taylor Swift støttet sin venninne Gigi Hadid da hun viste frem sitt nye design-samarbeid med Tommy Hilfiger under New York Fashion Week på fredag. Den første sangen som spilte mens modellene gikk ned catwalken var sangen til Calvin Harris og Rihanna «This is what you came for».

For kort tid siden ble det avslørt at Swift selv var med på å lage superhiten til ekskjæresten. Hun la ut en video på Instagram hvor hun jubler for Gigi Hadid, og selv synger med på noen toner.

Fikk du med deg? Hun er verdens best betalte kjendis

https://www.instagram.com/p/BKJ6sekDIsb

Entertainment Tonight snakket med modellen etter showet, og hun var takknemlig for at Swift var en del av publikumet.

– Hun er en så god venn, og hun har begynt å jobbe i studio igjen, men tok seg tid til å være her for meg, fortalte Hadid til nettstedet.

Swift hadde med seg venninnen Martha Hunt på moteshowet. På Instagram la Hunt ut bilde av de to, med teksten: «Tinder. JK chill»

Swifts mange kjærester har skapt mange overskrifter i internasjonale medier. Denne sommeren startet med bruddet mellom henne og Calvin Harris tidligere i sommer. Det som så ut til å være udramatisk, viste seg å være noe annet da Harris tok til Twitter.

Han reagerte sterkt på bildene av Tom Hiddleston og Taylor Swift, som da viste seg som kjærester få uker etter bruddet. Denne uken meldte flere kjendisnettsteder at også dette forholdet har tatt slutt.

I tillegg til hennes kjærlighetsliv har skapt drama, har hun også feiden med Kanye West blusset opp igjen. Det skjedde da Kim Kardashian West lekket telefonsamtalen mellom Swift og Kanye West, om den infamøse tekstlinjen i rapperens sang «Famous».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder