Dropper ny turné

The Sun: One Direction vil satse på solokarrierer

Flere internasjonale medier hevder at One Direction vil ta en pause i mars.

  • Angelica Hagen
  • Marthe Berg

Artikkelen er over fire år gammel

Søndag skriver tabloidavisen The Sun at bandet har valgt å ikke reise på turné med sitt femte album. Albumet fansen har ventet på kommer for salg i julen, og firkløveren vil trolig likevel stille som en gruppe på TV-opptredener for å promotere lanseringen.

Ifølge avisen er det en kilde nær bandmedlemmene som røper nyheten. Personen sier at guttene fortjener minst ett år til å gjøre egne prosjekter.

Også nettsteder som People, Hollywood Life og Vanity Fair har vært i kontakt med kilder som bekrefter at Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson og Niall Horan planlegger å gå hver sin vei.

Zayn Maliks avgjørelse om å forlate bandet, skal ikke være grunnen til at de gjenværende medlemmene vil ha en pause å gjøre.

– De er fortsatt gode venner og er alle 100 prosent bak avgjørelsen. Det er definitivt ikke en splittelse og planen er at de skal gjøre noe sammen igjen i fremtiden, sier en kilde, ifølge The Sun.

Bandet har ikke bekreftet nyheten.

Lovende karrierer

GÅR SOLO: Tidligere i år valgte Zayn Malik å trekke seg fra den populære gruppen. Foto:Kevin Winter,Afp

Avisen skriver videre at Harry Styles mest sannsynlig blir den første som bryter ut av bandet. Plateselskapet Sony er visstnok på jakt etter den klønete krølltoppen, som også kan få flere Hollywood-roller.

Irske Niall vil drive med sin egen musikk og har ifølge avisen skrevet litt med Justin Bieber. Liam har gjort det klart at han ikke vil gå solo, men vil jobbe med å produsere musikk og jobbe som DJ.

Louis, som også skal bli far, skal starte opp sitt eget plateselskap, og vil mest sannsynlig være sentral i den neste sesongen av «X Factor».

Etter at Zayn Malik forlot bandet i mars, har flere rykter svirret på hvem som blir neste mann ut. Irske tippeselskaper måtte stenge alle spill på at Niall Horan blir den som forlater bandet, etter at det ble satset store summer.

Simon Cowell, som selv har håndplukket guttene, uttalte allerede i fjor at bandet kom til å oppløses.

– Band holder ikke sammen for evig, sa han da til Contactmusic.

Tidligere avkreftet rykter

I etterkant av at Malik forlot bandet har det også tidligere vært spekulasjoner om at bandet skal ta en pause etter sin verdensturné.

I juni avkreftet bandets agent at de har planer om å kaste inn håndkleet.

– Bandet er klare for innspilling. De er glade over sitt nye album og den kommende turneen, sa han ifølge BBC.

Dersom det ikke blir en ny turne, vil trolig siste One Direction-konsert holdes i byen Sheffield i England, 31. oktober.

Les også: Hawking gir «håp» til One Direction-fans

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder