- Omer er på ferie med Jackson

(VG Nett) Den amerikanske nyhetskanalen Fox News hevder at norske Omer Bhatti (21) for tiden befinner seg i Bahrain sammen med Michael Jackson.

 • Ola Stenberg

Artikkelen er over 15 år gammel

VENNER: Omer Bhatti ferierer med Michael Jackson i Bahrain melder Fox News. Her fra Jacksons 45-års dag. Foto: Bauer-Bulls

Omer Bhatti har som kjent vært en god venn av Michael Jackson helt siden de to møtte hverandre på et hotell i Tunis i 1996. Han har vært mye på besøk hos Jackson i USA, og han er også avbildet med superstjernen på ferie i senere tid.

Bhattis navn dukket også opp på vitnelisten til Jackson under rettssaken som pågikk fra januar til juni. I den forbindelse fortalte også venner av Bhatti til VG Nett at 21-åringen ønsket å støtte sin gode venn, og at rettssaken hadde gått hardt innpå ham. Hovedforsvarer Thomas Mesereau valgte imidlertid ikke å bruke den norske Jackson-vennen i vitneboksen.

Nært vennskap

Ifølge Fox News sendte Michael Jackson i forrige uke hjem sine to eldste barn samt barnepiken - slik at barna fikk se sin biologiske mor i Los Angeles. Men han er på ingen måte igjen alene i Bahrain.

Jackson og Omer Bhatti har ikke sett hverandre på lenge - blant annet som følge av rettssaken, men nå skal de altså ha blitt gjenforent. I tillegg til Bhatti skal Jackson være i Bahrain sammen med familie og venner.

Jackson har utviklet et spesielt nært forhold til Bhatti etter at de to traff hverandre i 1996. I tillegg til at Bhatti og familien reiste verden rundt Jackson etter det første møte, har Omer tilbrakt mye tid i USA de siste årene.

Han var også på ranchen da politiet gjennomførte en dramatisk razzia 18. november 2003. I forbindelse med razziaen måtte Bhatti, som tidligere fortalt i VG, inn til et avhør med politiet og svare på ubehagelige spørsmål om funn som ble gjort på Neverland.

Turister har ifølge Fox News bare lov til å oppholde seg i Bahrain i 30 dager før visumet går ut. Det ser imidlertid ikke ut som Jackson har planer om å avbryte ferieoppholdet i nær fremtid, selv om han har vært der i over en måned.

Mer om

 1. Michael Jackson

Flere artikler

 1. Luksus-jul på sjeikens regning

 2. Bhatti knust etter Jacksons død

 3. Slik levde norske Omer med popkongen

 4. Verdenspressen flokker seg rundt Omer Bhatti

 5. Omers eks-manager: - Ryktene er oppspinn

Fra andre aviser

 1. Omer Bhatti knust

  Aftenposten
 2. Joe Jackson: - Jeg visste at Michael hadde et annet barn

  Aftenposten
 3. «Jeg vil ikke bruke Michael for å fremme meg selv»

  Aftenposten
 4. - Ikke Michaels sønn

  Bergens Tidende
 5. - Ikke Michaels sønn

  Fædrelandsvennen
 6. Hyllet som en konge

  Aftenposten

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder