Slapper av før M2M-sirkuset

ORLANDO (VG) Marit Larsen (16) og Marion Ravn (15) får sjelden mulighet til å koble ut M2M-galskapen. Men i går ble det omsider noen timer med avkobling ved bassenget før Disney-konserten i Epcot-senteret lørdag kveld.

Artikkelen er over 20 år gammel

- Det føles godt å kunne slappe av, men vi kommer til å være opptatt fra morgen til kveld hele uken. Vi får ta vare på de mulighetene som byr seg, mener Marit og strekker seg bedagelig ut på solsengen ved siden av mamma Inger Marie Larsen.

Det er bare et drøyt døgn siden Marit og Marion avsluttet en drepende hard videoinnspilling i Los Angeles, men det er allerede historie.

M2M-apparatet ruller videre.

Aktive

Livet til Lørenskog-jentene er blitt en eneste lang rekke med såkalte promotion-oppdrag.

Reiseruten er lang som et ondt år.

- Jeg ser nesten aldri vennene mine. Det er snart tre uker siden jeg var hjemme, men da fikk vi bare to dager med familien før vi måtte ut igjen, forklarer Marit.

All tid går med til å selge seg selv og ikke minst den neste singlen, «Mirror Mirror», foran lanseringen av debutalbumet «Shades Of Purple» som slippes 21. februar i Norge.

- Jeg er litt nervøs fordi jeg skal spille gitar på direkten. Blir helt skjelven, men Marion sier at jeg bare skal slappe av, og at det hele vil gå kjempebra, forteller Marit.

Rett bortenfor sitter Marion ved bassenget og leser lekser. Hun er fortsatt skoleelev og må finne seg i lekselesing. I dag handler det om fossile brensler.

- Det er faktisk ganske interessante saker, mener Marion og smiler avslappet.

Men Marit og Marion må finne seg i knallharde dager innendørs i et digert lokale i MGM Studios.

Til stede i Florida er nemlig også flere sjefer fra Atlantic Records med direktør Steve Davis i spissen.

- Jo flere kokker som skal bestemme, jo mer søl, bemerker manager Thomas Erdtman og flirer.

Millioner seere

Konserten i seg selv er isolert sett ikke så veldig viktig. Det er TV-opptaket fra konserten, som skal sendes på Disney Channel, som får Atlantic-bossene til å svette og stresse omkring i Florida-solen.

Programmet, «Zoog - Disney In Concert», blir nemlig sett av mange millioner tenåringer hver gang.

Der ligger M2M-målgruppen og alle presiserer hele tiden at Backstreet Boys, Christina Aguilera og ikke minst Britney Spears fikk et solid dytt i ryggen i USA gjennom tung eksponering på Disney's TV-kanal.

Under band-prøvene til M2M er et tyvetalls personer i sving for å sørge for at lyd og lys blir bra, at jentene beveger seg riktig på scenen - Atlantic er kort sagt veldig opptatt av at ingenting går galt.

I mellomtiden lever den første M2M-singlen sitt eget liv rundt omkring i verden, med 1. plass på hitlistene i Sør-Korea, Australia og New Zealand.

- Nå er den også gått inn på listene i Tyskland, Nederland, Sverige og Danmark, opplyser Erdtman.

Umiddelbart etter Disney-konserten reiser Marit og Marion til Tyskland og England før de skal opptre under Spellemann-showet fredag 25. februar sammen med a-ha og A1.

- Det blir kult med Spellemann. Jeg gleder meg allerede, fastslår Marit.

Deretter bærer det tilbake til USA igjen, hvor M2M skal gjøre et tyvetalls highschool-konserter over hele landet i alt som finnes av storbyer.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder