M2M selger hurtigst

MUSIKK

Marit Larsen (16) og Marion Ravn (15), bedre kjent som duoen M2M, raser opp 16 plasser til en 11. plass på «Hot 100 Singles Sales»-lista til Billboard.

Publisert: Oppdatert: 25.02.03 13:18

Magasinets spådom om at M2M kommer til å bli høstens første store megahit i USA ser altså ut til å kunne bli en realitet. Akkurat nå er i alle fall «Don't Say You Love Me» med M2M den singlen som selger aller mest og klatrer raskest i USA.

- Lovende

Sannsynligvis vil «Don't Say You Love Me» ha rundet 100 000-grensen i løpet av få dager.

- Situasjonen er meget lovende. Singlen solgte rundt 50 000 i løpet av de første dagene. Låten spilles mer og mer på radio. Atlantic Records ser at ting fungerer. Det betyr full rulle fremover, sier M2M-manager Thomas Erdtman.

Allerede i dag spilles M2M-singlen over 1000 ganger i uken på amerikansk radio. Blant annet ble duoen plukket opp av 76 Top 40 stasjoner i løpet av to dager. Z100, som er den største radiostasjonen i New York-området, melder at M2M-låten er den låten flest lyttere ønsker å høre på nytt.

M2M gikk rett inn på en 27. plass på Billboards oversikt over singlesalget i USA.

Høyere opp

Ingen andre artister debuterte høyere på lista enn Marit Larsen og Marion Ravn. Det holdt en 72. plass på den prestisjetunge Billboard Hot 100 Chart, som registrerer både singlesalg og spilling på radio.

Neste uke er det duket for en enda høyere M2M-plassering. Den oppsiktsvekkende 11.-plassen på salgslista vitner om at M2M-låten, som også er plukket ut som første single fra filmalbumet «Pokemon», fungerer både overfor publikum og Top 40 radiostasjonene.

«Pokemon»-albumet har for øvrig et førsteopplag på 2 millioner eksemplarer, mens singlen «Don't Say You Love Me» har en forhåndsbestilling på 400 000 enheter ut til amerikanske platebutikker.