- Kvalm av norske kjendiser

Aqua-Lene (26) blir kvalm av norske kjendiser når de kritiserer henne for å ha tatt silikon i brystene. Popmillionæren mener puppedebatten viser hvor smått, dumt og trangsynt Norge er.

ARTIKKELEN ER OVER 19 ÅR GAMMEL

Lene har brukt miniferien på å flytte inn i sin nyinnkjøpte leilighet i London. Etter å ha møtt pressen og gjort unna prøvene i Oslo Spektrum i går kveld hadde hun en middagsavtale med sin tidligere flørt, Thomas Giertsen. Han har ikke uttalt seg negativt om Lenes silikonpupper, men det er det nok av andre kjendiser som har gjort. Og det provoserer Nystrøm.

- Det sier litt om hvor lite dette landet er når man starter en debatt om en kjent persons bryster i avisen. Jeg er en liten rampejente, sånn er det. Men når kjente personer uttaler seg om mine bryster blir jeg kvalm, alle vet at det er noe man ikke gjør, man uttaler seg ikke om hverandre i denne bransjen. Det blir for dumt, smått og trangsynt.

Rollemodell

Lene sier samtidig at hun er fullt klar over at hun er en rollemodell for jenter. Hun har i tidligere intervjuer med VG snakket om sine egne spiseforstyrrelser, og unge jenters syke kroppsidealer.

- Jeg skjønner det med å være en rollemodell, og det ansvaret har jeg tatt i mange år. Jeg røyker ikke, jeg drikker nesten ikke, du ser meg ikke rave full rundt i gatene. Men noe må være private valg. Jeg skal ikke stå til ansvar for alt jeg gjør, mener hun.

- Hvorfor er det ingen som skriver at jeg har forlenget penisen min? skyter Rene inn med et glis.

- Den er 28 centimeter, påstår han, og tegner og forklarer med hendene.

Stemningen mellom de to eks-kjærestene er tydeligvis god. De to andre Aqua-medlemmene, Søren Rasted og Blaus Norreen, er hjemme og jobber med nye prosjekter, så frontfigurene Lene Nystrøm og Rene Dif tar seg av promoteringen av annenplaten «Aquarius» alene. Men en liten uke fri før Oslo-besøket fikk de altså inn på planen.

- Jeg har brukt tiden til å gjøre vanlige ting. Jeg hadde massevis av skittentøy som skulle vaskes, forteller Rene.

- Jeg har flyttet inn i den nye leiligheten min i London. Den ligger 20 meter ned i gaten fra den forrige, forteller Lene.

- Hvorfor flyttet du?

- Det var en investering, og jeg tjente penger på leiligheten jeg solgte. Det er Philip Stark som har designet den, den er kjempehyggelig, med en minimalistisk stil, forteller Lene.

Møblene tar hun med seg fra steder hun har bodd tidligere.

- Yndlingsmøbelet er sofaen min. Den er kjempestor, og der kan jeg ligge og zappe mellom TV-kanalene.

Alene

Lene påstår hardnakket at hun slanger seg på sofaen alene.

- Går det bra med kjærligheten?

- Overhodet ikke, det er helt stillestående. Jeg reiser så mye for tiden at det blir ikke tid. Jeg sier som Melanie C.; «I wish I was a lesbian, I hate men at the moment», sier Lene med et lurt smil. Hun er nemlig ikke blitt verre mannehater enn at hun velvillig opplyste om at hun hadde en middagsavtale med Thomas Giertsen.

- Thomas ligner litt på ham i «Walker Texas Ranger» (Chuck Norris, red. anm.) på TV, har du sett det? Nei, det må du ikke skrive, da blir han så sinna på meg.

Før Aqua-duoen stakk av gårde for å gjennomføre prøvene på den nye singlen «Bumble Bee», som de skal fremføre i kveld, forsikret Rene seg om at VG hadde fått med seg hans påståtte manndomsforlengelse.

- 28 cm. Du husker det?

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder