MER TRØBBEL: Britney Spears møter motbør fra tidligere nære medarbeidere. Her smamen med Kevin Federline. Foto: AP.

Økt drama rundt Britney

(VG Nett) Både Britneys manager og advokat sa opp jobben i går, mens en tidligere sikkerhetsvakt kommer med narkobeskyldninger mot popstjernen.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

Britneys management «the Firm» trakk seg i går ifølge People.com. Grunnen har ennå ikke kommet for dagen, men i en presseuttalelse uttaler managementet at «spesielle omstendigheter har gjort at vi ikke får gjort jobben vår skikkelig».

Også Britneys advokat, Laura Wasser, trakk seg brått og uventet i går. Hun er erstattet av Mel Goldman. Grunnen til at Wasser trakk seg, er heller ikke kjent.

Narkomisbruk

Samme dag som nyheten om managerens exit kom, ble Britney beskyldt for narkotikamisbruk av bodyguard.

Den tidligere sikkerhetsvakten Tony Barretto (28), som er vitne i foreldrefordelingssaken mellom Britney og kjæresten Kevin Federline, møtte i går i retten for å si at han så Britney bruke narkotika i leiligheten, og at han derfor frykter for sikkerheten til hennes to barn.

NARKOBESKYLDNINGER: Tony Barretto kommer med narkotikabeskyldninger mot Britney Spears. Foto: AP.

Men sikkerhetsvakten fikk ikke lov til å vitne i retten.

- Vi er sjokkert over at Britneys advokater valgte ikke å krysseksaminere Barretto, som er et nøkkelvitne, uttalte sikkerhetsvaktens advokat utenfor rettslokalet.

Les også: Britney kan miste foreldreretten.

Misbruket skal ha skjedd etter at Britney kom ut fra rehabilitering tidligere i år.

Britney sparket ifølge Barrettos advokat, Gloria Allred, den kraftige 28-åringen fra jobben etter at han ikke plukket opp hatten hennes 17. mai i år.

Britney Spears og Kevin Federline var ikke selv tilstede under rettssaken, hvor det blir bestemt hvem av de to som skal få foreldreretten til deres to sønner

Drapstruet

I går ble det også kjent at Federline skal ha blitt truet på livet tidligere i år. Saken er blitt henlagt av politiet på grunn av manglende bevis.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder