PAR: Halsey og Evan Peters, her i Los Angeles forrige helg, i anledning 100 episoders-markeringen av «American Horror Story». Foto: LISA O'CONNOR / AFP

Halsey bekrefter romanse

Popartist Halsey (25) røpet på TV at hun og skuespiller Evan Peters (32) er kjærester.

Nyheten ble sluppet da Halsey denne uken besøket talkshow-vert Ellen DeGeneres (61). Altså får fansen den oppklaring de har ventet på etter en måned med spekulasjoner.

DeGeneres skal ifølge «Entertainment Tonight» ha spurt rett ut, og akkurat da hun skulle til å svare, hopper en Halloween-utkledd mann opp av bordet like ved siden av artisten. Halsey skvatt veldig.

– Du distraherte meg med kjærestespørsmålet! Jeg var ikke klar, skal Halsey ha utbrutt.

– Jeg vet ikke hva som er mest skremmende, å måtte snakke om kjæresten min på TV eller å oppleve dette, la hun til.

les også

Selena Gomez savner ekte kjærlighet

Mer bekreftelse trenger man ikke på at det er søt musikk mellom artisten og «American Horror Story»-skuespilleren, som sammen møtte opp på Halloween-fest i regi av TV-serien sist helg.

les også

Strømme-guide: Disse seriene kan du binge frem mot Halloween

Pluss content

Litt over ett år har gått siden Halsey kunngjorde bruddet med rapperen G-Eazy (30). De to hadde vært sammen i underkant av ett år.

Evan Peters på sin side brøt forlovelsen med skuespiller Emma Roberts (28) i vår etter et syv år langt av-og-på-forhold.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

les også

Dette gjør «American Pie»-stjernene nå

Pluss content

Ashley Nicolette Frangipane, som hun egentlig heter, har rene Askepott-historien. Som 19-åring ble hun nemlig kastet ut hjemmefra, og i en periode levde hun som uteligger. Innimellom forbarmet venner seg over henne, og hun fikk sove på deres sofaer.

les også

Superstjernen Halsey (24) var hjemløs: Vurderte prostitusjon

Det tok imidlertid ikke altfor lang tid før tilværelsen ble snudd fullstendig på hodet. Etter at hun møtte en musikkprodusent på en fest i 2014, og deretter lastet opp låten «Ghost» på nettet, begynte snøballen å rulle.

Plateselskapene begynte å ringe samme døgn, og allerede før hun hadde signert en avtale, var låten hennes på radio.

Siden har hun svingt seg opp og vunnet en rekke priser. 25-åringen, kjent for hitlåter som «Graveyard», «Closer», «Colors» og «Gasoline», har hatt flere låter inne på VG-Lista, med en førsteplass («Closer») som beste plassering.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder