GJENFORENT: Rihanna og Chris Brown fant delvis tilbake til hverandre i 2012, da dette bildet ble tatt. Foto: Robyn Beck Afp

Chris Brown om mishandlingen: – Jeg følte meg som et monster

I en fersk dokumentar innrømmer Chris Brown at han vurderte å ta sitt eget liv etter å ha banket opp sin daværende kjæreste Rihanna i 2009.

Det er i en kommende dokumentar – som ennå ikke har fått utgivelsesdato – at R & B-stjernen kommer med den åpenhjertige uttalelsen, skriver Billboard.

I traileren til «Welcome To My World» beskriver Chris Brown sine egne følelser etter at han måtte i fengsel for fysisk å ha mishandlet Rihanna.

– Jeg gikk fra å være på toppen av verden, med nummer én-sanger og på en måte hele Amerikas yndling til å bli samfunnets verste fiende. Jeg følte meg som et monster, sier Brown i dokumentaren.

SE TRAILEREN TIL «WELCOME TO MY WORLD» HER!

– Jeg tenkte på selvmord og alle andre ting, sier Brown.

Chris Brown ble dømt til seks måneders samfunnsstraff og en prøvetid på fem år for overfallet på Rihanna.

LES OGSÅ: Rihanna om Chris Brown: – Han hadde ingen sjel i øynene

I dokumentaren møter vi også – foruten kjendisvenner som Usher, Mary J. Blige og Jennifer Lopez – Browns mor, Joyce Hawkins, som forteller om sine følelser for sin da 19 år gamle sønn.

– Det var den verste dagen i mitt liv, og trolig også i hans. Det føltes som om jeg var i ferd med å miste barnet mitt, sier Hawkins.

Både Chris Brown og Rihanna har tidligere snakket ut om det som skjedde den skjebnesvangre kvelden etter Grammy-utdelingen i 2009. Blant annet gjorde Rihanna et tårevått intervju med talkshowdronningen Oprah Winfrey i 2012.

Rihanna dukket for øvrig overraskende opp på scenen under Calvin Harris' konsert på Coachella sist helg, noe som ble fanget opp og registrert med begeistring av en annen storstjerne på sosiale medier, nemlig Taylor Swift:

https://twitter.com/taylorswift13/statuses/721987858278383616

Apparatet rundt Chris Brown har ikke offentliggjort noen slippdato på dokumentaren «Welcome To My World», men uttaler til Billboard at den vil komme snart.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder