TV-kanalen får kritikk for å ha vist klippet

FÅR NYHETEN: Her blir Angie Bowie fortalt at hennes mann gjennom ni år, David Bowie, er død. Angie Bowie befinner seg for tiden i Celebrity Big Brother-huset og har bestemt seg for å fortsette oppholdet. Foto: REX/Shutterstock Foto: ,

Angie Bowie brøt sammen i Big Brother-huset

Den britiske kjendisutgaven av Big Brother fikk kraftig kritikk etter at de viste en teaser til kveldens program der David Bowies tidligere kone, Angie Bowie, bryter sammen i gråt.

  • Stein Østbø

Artikkelen er over fire år gammel

«Spekulativt», «utilgivelig», «uanstendig». Dette var ord som gikk igjen da Big Brother valgte å tease kveldens program med et klipp der programlederne forteller at hennes tidligere ektemann er død.

Det skriver The Independent.

Angie Bowie virker først rolig og behersket, og har ifølge avisen ikke sett David Bowie på nesten førti år. De to har sønnen Duncan James, som i starten bare ble kalt Zowie.

– Jeg har ikke sett ham på så mange år, jeg kan ikke lage et stort drama ut av dette. Jeg føler bare at en æra er over med hans bortgang. Jeg blir så veldig trist, sier Angie Bowie, før hun bryter ut i gråt:

LES: Janove Ottesen: En mester har gått bort

– «The Stardust» er borte, sier hun med henvisning til en av David Bowies mange karakterer, Ziggy Stardust.

Senere på dagen kom Celebrity Big Brother med en uttalelse på Twitter der de presiserer at Angie Bowie hadde fått nyheten om eks-mannens bortgang av sin agent før opptaket ble gjort.

Angie Bowie var gift med David Bowie i ni år mellom 1971 og 1980. Tidligere på mandagen bestemte hun seg for å bli værende i Big Brother-huset, til tross for David Bowies bortgang.

Les også

Flere artikler

  1. Angie Bowie: - Hatet mellom oss slapp aldri taket

  2. Pluss content

    Angie Bowie: - Hatet mellom oss slapp aldri taket

  3. David Bowies sønn kritiserer Lady Gaga

  4. Kjendisene i sorg over David Bowie

  5. David Bowies familie: Overveldet av støtten

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder