FORNØYD FALLON: Jimmy Fallon omfavnet Kygo etter opptredenen i natt. Også Parson James (t.h.) fikk klem av talkshow-stjernen. Foto: SKJERMBILDE/NBC/THE TONIGHT SHOW ,

Her får Kygo klem av Jimmy Fallon

Kygo (24) fikk en introduksjon en superstjerne verdig da han besøkte Jimmy Fallon i natt.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Eksterne lenker

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon - NBC.comMusic - Kygo | Official Site

Kyrre Gørvell-Dahll fremførte «Stole The Show» sammen med Parson James hos den amerikanske talkshow-kongen i New York i natt norsk tid.

Nettstedet Headline Planet var først ute med å vise bilde av opptredenen. I morgentimene har «The Tonight Show» selv selv lagt ut innslaget i sin helhet, der Kygo trakterer pianoet.

– Kveldens musikalske gjest er den artisten i historien som raskest har passert én milliard strømminger på Spotify, sa en entusiastisk Fallon.

– Ta imot Kyyyyyygo! jublet Fallon før han overlot scenen til Kygo og James.

Etterpå gikk programverten på scenen for å takke og klemme både Kygo og James.

Var spent

Den norske stjernen twitret før besøket om at de to skulle servere en «veldig spesiell versjon» av låten.

«Jeg er superspent», skrev 24-åringen på Twitter. Han har så langt ikke uttalt seg etter fremføringen.

PROGRAMVERT: Jimmy Fallon. Foto: Evan Agostini , Ap

«Tonight Show Starring Jimmy Fallon» har om lag åtte millioner seere, og kjendisene står i kø for å innta studio. Kygo og James var i godt selskap i natt. De andre gjestene var Microsoft-gründer Bill Gates og kona Melinda samt filmstjernen Kevin Spacey.

Programmet vises på TV 2 Humor og Sumo i kveld.

For bare fem uker siden besøkte Kygo «The Ellen Show» – også der sto «Stole The Show» med vokalist Parson James på plakaten.

Bergens-DJ-en har i løpet av det siste året blitt verdensberømt for musikk innen EDM-sjangeren. Denne måneden ble det også kjent at det velrenommerte musikkmagasinet Billboard i USA har valgt å la nordmannen pryde forsiden.

Så travel og ettertraktet er Kygo i det store utland at han i januar måtte takke nei til Spellemannpris-utdelingen her hjemme – hvor han ble belønnet med det gjeveste av alle trofeene, Årets Spellemann. Men han er hjemmekjær også – og viser det ved å lage sin egen festival på Bergenhus festning, kalt Cloud Nine Festival, til sommeren.

HJEMME: Kygo hjemme i sitt eget musikkstudio i leiligheten i Bergen. Foto: Krister Sørbø , VG

Fikk du med deg? Trøster fansen

– Jeg har alltid vært en beskjeden gutt. Jeg vet hvem jeg er, og jeg har mine venner hjemme i Bergen som jeg henger med, og en familie som hadde satt meg på plass ganske raskt, forklarte Kygo da VG møtte ham etter et show på Ibiza i fjor.

Kygo er imidlertid ikke den eneste norske artisten som har besøkt Jimmy Fallon. Ylvis, Nico & Vinz, Susanne Sundfør, Röyksopp og Ina Wroldsen har alle vært innom.

Kommentar: Prisen for streaming

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder