1D: Zayn Malik (nummer to fra høyre) vil ikke være med på de tre neste konsertene på verdensturneen. Fra venstre: Liam Payne, Niall Horan, Louis Tomlinson, Zayn Malik, og Harry Styles. Foto:Frederic J. Brown,Afp

One Direction-medlem avbryter turné

One Direction-stjernen Zayn Malik (22) har midlertidig hoppet av bandets verdensturné på grunn av stress.

  • Felicia Alvsing

Artikkelen er over fem år gammel

Den 22 år gamle sangeren trakk seg fra en reklameinnspilling i Hong Kong i dag for å reise hjem til familien i Storbritannia.

One Direction er for tiden på turné i Asia, og Malik vil gå glipp av de tre neste konsertene. En talsperson for bandet sier til The Sun:

FORLOVEDEN: Malik og Perrie Edwards (bildet), som selv er musiker i bandet Little Mix, har vært et par i tre år, og i 2013 forlovet de seg. Foto:Tristan Fewings,GETTY IMAGES

– Zayn har takket for seg på grunn av stress og flyr tilbake til Storbritannia for å ta en pause. Bandet ønsker ham god bedring, og gjennomfører konsertene i Manila og Jakarta.

Har du lest?Plateanmeldelse: One Direction - «Four»

Planen er at Malik skal være tilbake til konsert i Cape Town 28. mars, skriver den britiske avisen.

Sladderpressen skal ha det til at Malik ble stresset etter at utroskapsrykter begynte å florere etter at 22-åringen hadde blitt sett med en jente, som ikke var forloveden Perrie Edwards, på en nattklubb i Phuket, Thailand.

Malik kommenterte selv ryktene på Twitter.

«Jeg er 22 år gammel.. Jeg elsker en jente som heter Perrie Edwards. Og det er mange sjalu jævler i verden, og jeg beklager for at det ser ut som det gjør.»

Men det kan også være slik at Malik rett og slett ikke ønsker å reise til Manila. Immigrasjonsbyrået på Filippinene krever nemlig at Malik og ID-kollega Louis Tomlinsons kjøpe obligasjoner verdt nesten 42.000 kroner dersom de blir tatt for å bruke eller promotere ulovlige rusmidler mens de er i Manila, skriver Billboard.

Kravet kommer etter at en video av Malik og Tomlinson som røyker marijuana havnet på Internett.

One Direction, bestående av Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson, slo gjennom i «X Factor» i 2010, og har siden tatt verden med storm. De har gitt ut fire album, og er for tiden på verdensturneen «One The Road Again-» - som også tar dem til Norge 19. juni.

Les også

Mer om

  1. VG-lista

Flere artikler

  1. Malik viste seg for første gang siden boyband-bruddet

  2. Brudd for One Direction-medlem

  3. Zayn Malik farget håret grønt – satte fyr på Twitter

  4. Harry Styles falt på scenen - igjen!

  5. One Direction avkrefter at de skal ta pause

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder