RØD LØPER: Her er Bård og Vegard Ylvisåker på rød løper i Amsterdam. Foto: JØRGEN THUE

Her poserer Ylvis med Katy Perry på MTV-løper

Ylvis-manager om MTV EMA: - Surrealistisk

Magnus Devold: Det er veldig stas å være her

Ylvis sang deler av «The Fox» sammen med Redfoo under sendingen

Bård og Vegard Ylvisåker delte søndag kveld den røde løperen på MTV-awards med flere av verdens største stjerner.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Søndag kveld er det duket for en av de største musikkbegivenhetene i Europa - MTV Music Video Awards i Amsterdam.

VGTV: Se Ylvis fremføre «The Fox» på rød løper

Flere kjente artister skal opptre - blant dem The Killers, Katy Perry, Miley Cyrus, Robin Thicke, Bruno Mars og ikke minst Ylvis-brødrene.

Siste: Da det nærmet seg slutten av programmet dukket Ylvis opp og sang et av refrengene av «The Fox» sammen med programleder Redfoo.

Vegard og Bård satte i artistbaren da kameraet ble rettet mot dem og de gjennomførte stuntet som varte i rundt 10 sekunder.

Møtte Perry

Til VG forteller Ylvis-brødrenes manager at humøret er på topp.

- Surrealistisk. Vi har fått gratis Cola og hamburger i garderoben. Vegard er over seg at det er gratis internett og vi har sett Katy Perry, skriver Ylvis-brødrenes manager Jørgen Thue til VG i en melding.

Bildespesial: Se kjendisene på rød løper

På bildene VG har fått fra Thue kan man se Bård og Vegard poserer sammen med selveste Katy Perry på den røde løperen. Hun skal senere i kveld opptre på showet.

- Stas å være her

MED TIL AMSTERDAM: Her er Magnus Devold sammen med Bård Ylvisåker i garderoben før kveldens sending. Foto: MAGNUS DEVOLD/ INSTAGRAM

Magnus Devold er en av sidekickene på programmet «I kveld med Ylvis», og er med duoen til Amsterdam og MTV-awards.

- Det er veldig stas å være her - masse styr med presse og folk. I kveld har jeg vært rød løper-journalist og snakket med flere store stjerner, sier Devold på telefon til VG.

De tre dro direkte til Amsterdam i dag for å opptre på megashowet. Ifølge Devold har ikke brødrene vært nervøs før showet.

- Jeg har ikke merket noe til det, og jeg tror at de egentlig bare gleder seg til å opptre, sier han og forteller at brødrene skal opp på den store scenen senere i programmet.

- Nå har du opplevd hvordan superstjernene lever, kunne du tenkt deg å ha dette livet selv?

- Jeg synes det er veldig greit å være litt på siden. På den røde løperen var det 500 hylende tenåringsjenter som hylte hele tiden, så man blir jo helt gal av det. Men det er veldig gøy at Bård og Vegard får lov til å oppleve dette.

Fikk stor plass

Midtveis i det timelange for-showet som MTV sendte direkte på TV og på nett, var den norske duoen viet stor plass. «The Fox» ble fremført delvis i form av et humoropptak filmet i en limousin sammen med en «bestefar» og den berømte/beryktede Miley Cyrus-fingeren.

Opptaket viste også at Ylvis hoppet og spratt opp den røde løperen iført de gamle, slitte - men nå så populære - revekostymene.

- Vi gleder oss veldig. Med MTV merker vi også at folk hjemme synes det er spesielt, for MTV er plutselig noe de har et forhold til som begrep, sa Bård og Vegard Ylvisåker til VG da det ble kjent at de skal opptre på showet.

//instagram.com/p/gictUES3P-/embed///instagram.com/p/gicucFmmvO/embed/
Katy and @Ylvis pic.twitter.com/rBLDcdekiZ
— Katy Perry Lately! (@katyperrylately) November 10, 2013
Hanging out with @RonBurgundy at the @mtvema! pic.twitter.com/HDShn1e6NE
— YLVIS (@Ylvis) November 10, 2013
//instagram.com/p/ggY371Gms7/embed///instagram.com/p/gibjkFS3N4/embed/

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder