GJENGANGER I RETTEN: Chris Brown på vei inn i en rettssal i Washington 8. januar. Foto: Ap

Chris Brown millionsaksøkt for homofobisk vold

Mannen som allerede har gitt popstjernen Chris Brown (24) trøbbel med loven, vil nå ha penger i retur for sin brukne nese.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Ifølge TMZ krever Parker Adams nå 18 millioner kroner av Brown og hans livvakt, for episoden som fant sted ved et hotell i Washington i oktober.

Adams hevder at Brown gjorde det klart at han ikke var hypp på «that gay shit» da saksøker forsøkte å få en autograf. Det oppstod håndgemeng, og Adams lå igjen med brukket nese etterpå.

RETT PÅ SAK: Chris Brown på vei til en høring i retten i Los Angeles 3. februar. Foto: Afp

Brown sier til sitt forsvar at Adams var den aggressive parten, og prøvde å tvinge seg inn i R&B-artistens turnébuss.

I søksmålet krever Adams seks millioner dollar hver av Brown og livvakten hans for de fysiske skadene, samt ytterligere tre millioner fra hver i oppreisning.

Chris Brown ble i utgangspunktet siktet for en forseelse på grunn av slagsmålet. Det skjedde kort tid etter at artisten var ilagt tusen timers samfunnsstraff, samt prøvetid, for en rekke tidligere episoder.

I etterkant har hans advokater slåss iherdig for å holde Brown ute av fengsel. Statsadvokaten i California har ivret etter å få Brown bak lås og slå.

Siden Brown i 2009 ble verdenskjent for å ha mishandlet sin daværende kjæreste, Rihanna, har han jevnlig møtt i retten.

God oppførsel og fremgang i et rehabiliteringsprogram for aggressive ble lagt til grunn i en rettslig høring i Los Angeles tidlig i februar.

Erstatningssøksmålet fra Parker Adams skal ifølge Washington Post behandles i retten 17. april.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder