Storavis: - Ikke engang du kan slippe unna med dette, Cheryl

FARGESPRAKENDE: Cheryl Cole på Capital FB-ballet i London lørdag. Foto: WENN

Cheryl Cole får moteslakt

Cheryl Cole (28) skulle være overraskelse på musikkfesten til Capitol FM lørdag, men hun sjokkerte mer enn hun overrasket.

Artikkelen er over syv år gammel

Den vanligvis så stilsikre, britiske popyndlingen entret scenen under Capital FM Summertime Ball på Wembley Stadium i London i noe som lignet en skidress fra 80-tallet.

«Kanskje hun forsøkte å ta oppmerksomheten bort fra beskyldninger om miming?», skriver tabloidavisen Daily Mail , som for øvrig hevder at ingen snakket om Coles vokale prestasjoner.

ENERGISK: Cheryl Cole hadde både gullsko og gullmikrofon - og hun badet i konfetti. Foto: WENN

- Bisarr

Derimot var det antrekket og gullskoene som kom i fokus.

«Fryktelig og bisarr», er dommen fra Daily Mail - over den fargesprakende, utringede og skinnende catsuit-kreasjonen som skal være signert designeren Pam Hogg.

Om designeren også sto bak mikrofonen i gull, er uvisst.

«Uansett var mikrofonen bare tilbehør, siden det var tydelig at hun mimet», lyder det fra avisen som gir klar beskjed til popprinsessen: «Ikke engang du kan slippe unna med dette, Cheryl».

Nettstedet Mr.Paparazzi, beskriver sceneantrekket som «modig», men legger til at «men vi er ikke sikre på om det var lurt».

Energien til artisten skal det ikke ha vært noe å utsette på. Cole var et fyrverkeri på scenen sammen med sine 12 dansere da hun fremførte sin ferskeste single «Call My Name» foran 80.000 skuelystne.

Det var kun på scenen at Cole stilte i catsuiten. På rød løper før ballet - og etter opptredenen - festet sangeren i en lårkort, rød kjole, som ikke har hisset på seg noe motepoliti.

ELLERS I RØDT: Cheryl Cole på rød løper før opptredenen. Foto: Pa

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder