ER DE SAMMEN IGJEN?: Rihanna (21) og Chris Brown (19) Foto: Reuters

- Rihanna og Brown sammen igjen

(VG Nett) Artistparet skal ha funnet sammen igjen bare tre uker etter at Chris Brown (19) ble arrestert for mishandling av en kvinne.

Artikkelen er over 11 år gammel

Det er kjendismagasinet People.com som melder om gjenforeningen.

- De er sammen igjen. De bryr seg om hverandre, sier en ikke navngitt kilde til det vanligvis velinformerte kjendisnettstedet.

Det var for tre uker siden at Chris Brown (19) ble arrestert for mishandling av en kvinne, bare timer før han skulle opptre på Grammy-showet i Los Angeles.

Kjæresten Rihanna avlyste også opptredenen på Grammy, noe som førte til spekulasjoner om at hun var offeret for mishandlingen. Spekulasjonene ble ikke mindre etter at et bilde av en synlig skadet Rihanna lekket ut på nettsiden TMZ.com.

Etter lekkasjen tok ikke amerikanske medier lenger forbehold om at Rihanna faktisk var offeret for mishandlingen, selv om dette aldri har blitt offisielt bekreftet.

Rihanna sendte en kort uttalelse til pressen i forrige uke hvor hun takket for støtten i den vanskelige tiden. Hun skrev også at hun ikke kunne uttale seg om saken mot Chris Brown.

Nå skal altså paret ha funnet sammen igjen, og ifølge nettstedet befinner de seg på en av landstedene til Sean «P Diddy» Combs i Miami.

Kilden sier Brown er lei seg for det som skjedde, men at han er glad for å være sammen jenta han elsker.
Gjenforeningen skal ha kommet i stand etter at Brown ringte Rihanna på hennes 21-års dag i forrige uke.

Saken mot Brown har ennå ikke blitt presentert for distriktsadvokaten, som bestemmer om det skal reises sak mot artisten.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder