PÅ FREMMARSJ IGJEN: Selv om Britney (26) fortsatt sliter med rettsproblemer, så er hun på opptur karrieremessig og ser bedre ut enn på lenge. Foto: AP

Britney innrømmer tunge dager

(VG Nett) Britney Spears sammenligner livet sitt med et fengsel.

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL
Britney Spears

Flere uttalelser fra MTV-dokumentaren som skal vises på TV 30. november, har nå lekket ut til pressen.

Les også:- Hva i h.... tenkte jeg på?

Britney forteller at hun sliter med å stable seg på bena etter alle kollapsene og det enorme mediatrykket som fulgte.

- Når man er i fengsel, vet man at det kommer en dag hvor man slipper ut. Men min situasjon tar aldri slutt, sier Britney om det presset kjendistilværelsen medfører.

Umyndiggjort

I den 90 minutter lange dokumentaren forteller popprinsessen, som fyller 27 år 2. desember, at hun har «gode og dårlige dager». Hun innrømmer at hun misliker å være umyndiggjort av retten. Siden nyåret har 26-åringen hatt faren Jamie Spears som formynder. Han har styrt både økonomien og karrieren, og vil gjøre det på ubestemt tid fremover.

- Ting er altofr kontrollert. Hadde jeg ikke levd under de begrensningene jeg har akkurat nå, så ville jeg følt meg fri. Men når jeg sier til dem hva jeg føler, så lytter de ikke, sier Britney og sikter trolig til helsepersonellet og rettsvesenet som mener at hun ennå ikke er frisk nok til å ta ansvar for seg selv.

Fortsatt bor hennes to små sønner på fulltid hos eksmannen Kevin Federline (31), mens Britney bare har besøksrett.

- Jeg har aldri ønsket å bli en av disse personene som er fanget på denne måten. Gjør man en feil i arbeidslivet, så kommer man seg videre. Men jeg må betale for det så lenge, sier sasngeren.

Vil vise sitt rette jeg

Britney forklarer om TV-dokumentaren at hun ønsker at publikum skal se henne som «hun egentlig er».

- Dette er en mulighet til å snakke om det jeg har vært gjennom og hvor jeg nå er på vei, forklarer Britney i dokumentaren ifølge bladet People.

- Alt i alt føler jeg at jeg har lært leksen min. Nok er nok, konkluderer Britney som i høst har fått oppsving på karrieren igjen med listetoppen «Womanizer» og mange nye MTV-statuetter på hylla.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder