TILBAKEVISER ALT: Gjennom sin talsmann går Aaron Carter ut og benekter at han har sagt at Michael Jackson ga han kokain som 15-åring. Foto: WENN.COM

Aaron Carter tilbakeviser kokain-uttalelser

Vurderer rettssak mot magasin ** Nekter for kokain-anklager

(VG Nett) Barnestjernen Aaron Carter (23) vurderer å gå rettens vei, og slår fast at han aldri har sagt at Michael Jackson ga ham kokain som 15-åring.

  • Martine Lunder Brenne
ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Det har stormet rundt Aaron Carter (23) den siste tiden, etter at australske OK! Magazine trykket et intervju, hvor Carter påstår at han 15 år gammel fikk kokain av Michael Jackson. Sitatene har siden da gått verden rundt i ulike medier. VG Nett omtalte også saken.

LES OGSÅ: - Michael Jackson ga meg kokain

Nå går Aaron Carters talsmann ut i TMZ, og forteller at sitatene er falske, og at Carter aldri har beskyldt Michael Jackson for å gi ham dop.

Den tidligere barnestjernen gjorde riktignok et intervju med magasinet, men han hevder nå at sitatene er fullstendig fabrikkerte, og ikke minst usanne.

- Jeg har aldri snakket om det. Dette er første gang jeg sier noe. Jeg savner Michael. Jeg har fantastiske minner om ham. Jeg gjorde ting med ham som ingen andre gjorde. Men jeg syntes det han gjorde med meg, var ubehagelig, lyder sitatet Carter nå tilbakeviser på det sterkeste.

Grunnen til at Aaron Carter tilbragte tid med pop-kongen, var at Carter gjorde stor karriere som pop-artist på 90-tallet med hits som «Crush On You» og «Crazy Little Party Girl».

I ettertid har både han og storerbroren Nick Carter fra Backstreet Boys slitt med rusproblemer. Senest i januar var Aaron innlagt på rehab for å få bukt med åndelige og følelsesmessige problemer.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder