SEXY: Miley Cyrus i musikkvideoen «Can't Be Tamed». Foto: YouTube

Pappa forsvarer dristig Miley

(VG Nett) «Nye» Miley Cyrus (17) høster massiv kritikk.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL
Miley Cyrus

Det er lite som minner om TV-rollen «Hannah Montana» i Mileys nye musikkvideo «Can't Be Tamed». I videoen fremstår tenåringsidolet som frekk, sexy og gotisk - iført store, sorte vinger, sort korsett og høye boots.

YOUTUBE: Se musikkvideoen her

I forrige uke skal Miley også ha blitt filmet under et promoarrangement i Los Angeles, mens hun danset «intimt» med den 44 år gamle Hollywood-produsenten Adam Shankman. «Dirty dancing», skriver en rekke medier som har sett Mileys dansestunt.

Har pappas støtte

Pappa Billy Ray Cyrus (48) synes imidlertid ikke det er problematisk at hans berømte datter viser en ny og langt mer voksen side.

- Dette er bare uskyldig moro, sier pappa Billy Ray til nettstedet TMZ.

KJENT DATTER: : Hannah Montana-stjernen Miley Cyrus har ikke kommentert foreldrenes skilsmisse. Foto: AP

Disney-stjernen Miley er nå 17 år, men hun var 16 da musikkvideoen til «Can't Be Tamed» ble spilt inn. En rekke amerikanske medier mener at hun i videoen legger seg på Britneys stil, mens andre setter likhetstegn mellom Miley og Lady Gaga. Nettstedet PopEater spekulerer i om Miley blir den nye Lindsay Lohan.

- Bruker sex

New York Times setter spørsmålstegn rundt hvorvidt en «17-åring skal bruke sex for å selge CDer». Avisen undrer seg også over hvordan Disney Channel har gått god for utviklingen.

- Dette er hva ungdom på hennes alder gjør, forklarer Ray som også er Mileys manager.

Blogg: MomLogic.com: «Jeg ønsker ikke å forklare for mine barn hvorfor Hanna Montanah ikke har på seg bukser!» raser en sint mor som mener Miley må vente med sitt nye image til «Hannah Montana» er tatt av lufta.

Hva mener DU? Bli medlem av Rampelys på Facebook og kjør debatt!

Har provosert før

Countryveteranen Billy Ray Cyrus, som også spiller Mileys far i «Hannah Montana», har alltid latt datteren få frie tøyler.

- Miley elsker å underholde, og jeg gir barna mine mye frihet til å skape sin egen kunst. Det synes jeg er viktig, uttalte pappa Billy Ray i et intervju i fjor høst etter at Miley hadde provosert med å danse rundt en strippestang under Teen Choice Awards.

Filmaktuell

17-åringen er for tiden aktuell på kinolerretet i dramaet «The Last Song», som er hennes første filmoppdraget som ikke har noe med «Hannah Montana» å gjøre. Filmen er produsert av Mileys egen mor, Tish Cyrus. Liam Hemsworth (20) spiller Mileys flamme i filmen. de to fant også tonen privat under innspillingen, og er i dag kjærester på ordentlig.

Miley slipper sitt nye album 21. juni. «Can't Be Tamed» er også tittelen på albumet.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Få underholdningsnyheter på Facebook

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder