Margaret på hjemmebane

TRONDHEIM (VG nett) Margaret Berger gleder seg til å gå på scenen på Torvet i Trondheim.

Tor-Hartvig Bondø
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

- Dette blir jo nærmest hjemmebane. Det er ikke ofte jeg drar rett hjemmefra og på spillejobb, og det er spesielt å få spille for så mange på Torvet i Trondheim, sier Margaret Berger, som gledet seg over å se at kveldens VG-liste show hadde fått trønderne til å trekke til mditbyen på den kjølige sommerkvelden.

DEL DINE ØYEBLIKK: Send oss dine VG Lista-bilder

Hitterværingen forteller hun har hatt en hektisk periode etter tredjeplassen i Malmø.

TRAVEL DAME: Den siste tiden har vært hektisk for Margaret Berger, her under VG lista-showet på Rådhusplassen tidligere i sommer. FOTO: TROND SOLBERG


- Jeg har bruk mye tid på albumet som kommer til høsten. Datoen er ikke satt ennå, men at det blir i høst er sikkert. Nå blir det noen spillejobber, Trænafestivalen og Slottsfjellet i Tønsberg, men fortsatt er det albumet som har prioritet.

- Og det blir bra?

- Ja, selvfølgelig, lover hun.

Ifølge Se og Hør har Margaret Berger funnet tonen med amerikanske Dustin Hawke Willingham (27), som spiller amerikansk fotball for Nidaros Domers, men Berger blir ordknapp når vi spør om hun har blitt tribunesliter på amerikansk fotball.

- Det er har jeg ikke noen kommentar. Og jeg opplysningen på nettstedet har de ikke fra meg, sier hun.

Men det som var helt klart var at flere tusener som hadde tatt turen til VG Lista-showet i Trondheim fikk se Margaret Berger fremføre låten «Feed Yoy My Love».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder