SKILLES: Maria Mena og Eivind Sæther har vært sammen siden 2005 og gift siden 2012. Nå er kjærlighetsforholdet over. Foto: ESPEN BRAATA
SKILLES: Maria Mena og Eivind Sæther har vært sammen siden 2005 og gift siden 2012. Nå er kjærlighetsforholdet over. Foto: ESPEN BRAATA

Ekteskapet slutt for Maria Mena

MUSIKK

Etter knappe to års ekteskap går popartisten Maria Mena (28) og journalist Eivind Sæther (32) hver til sitt.

Publisert: Oppdatert: 16.05.14 20:49

Det melder Eivind Sæther på sin Facebook-side.

«Kjære venner,

For at dere skal slippe å lure eller lese om det i media først, tenkte vi å fortelle her at Maria og jeg går fra hverandre. Når noe slikt skjer, er det fint å kunne si at vi skilles som bestevenner. Etter 9 år sammen, er vi egentlig mest stolte over alt vi har fått til sammen - og hver for oss.

Vi gleder oss til å henge sammen og støtte hverandre gjennom livet, selv om vi ikke er kjærester.Bare uendelig gode venner.

De beste hilsener,Eivind og Maria.»

Paret giftet seg sommeren 2012, i Paulus kirke på Grünerløkka, hvor Bjørn Eidsvåg bidro med musikk.

Sæther fridde to år tidligere, da hadde de vært kjærester i fem år. De ble samboere i 2008.

Da Mena vant en Spellemannpris i 2009 ble hun så overveldet at hun tryglet kjæresten om å fri til henne i VGTV-studioet etter prisutdelingen.

- Jeg vet det er en klisjé, men jeg er virkelig den lykkeligste og heldigste jenta i verden, sa Mena til VG da forlovelsen ble kjent.

Maria Mena slo gjennom som artist i 2002, med singelen «My Lullaby». Den var inspirert av foreldrenes skilsmisse.

VG var i kontakt med Maria Menas manager, Rune Lem, allerede torsdag.

- Det har jeg ikke hørt noe om. Ingen kommentar, sa han da, på spørsmål om ekteskapsbruddet.


Mena og Sæther følger ikke hverandre på Instagram lenger.

Nylig skrev Se og Hør at Mena var på vei til New York for å bo der en periode. På spørsmål om hvordan det ville bli å forlate ektemannen svarte hun:

- Ja, hvordan blir det? Jeg tror egentlig det blir kjempefint. Vi jobber veldig tett sammen til vanlig. Husk at vi sitter hjemme ved stuebordet og skriver sammen. Så jeg tror egentlig han kommer til å like å være litt alene. Handler det ikke om at «distance makes the heart grow fonder»?

Da ukebladet lurte på om det var godt å savne hverandre litt, svarte Mena:

- Ja, det er noe med det. Og så skal man være sammen resten av livet, og da er det helt greit å ta en måned fri - synes jeg.