Aqua-Lene lei av norsk presse

(VG NETT) Lene Nystrøm, frontfigur i Aqua, har ikke mye til overs for norske og danske journalister.

ARTIKKELEN ER OVER 18 ÅR GAMMEL

- Aldri mer

Når avisen Expressen spør om hun er lei av spekulasjoner i media, og om hun noen gang blir fristet til å straffe journalistene, svarer Lene:

- Jo, særlig i Danmark og Norge. De kan ikke oppføre seg. Jeg har bestemt meg for aldri å prate med norske journalister.

Romanserykter

Likevel tar både Lene og kollega René Dif alle romanseryktene med humør. Om ikke de blir koblet sammen med hverandre, så er det ikke manko på andre aktuelle kandidater.

- Vi har jo vært sammen tre ganger, sier Lene med en latter og peker på René.

Sannheten er at René har kjæreste og at Lene er singel for tiden.

Ikke bekymret

30 millioner eksemplarer har Aqua solgt i løpet av de siste tre årene. At salget av «Aquarius» ikke har tatt av like mye denne gangen som da de lanserte debut-albumet «Aquarium», tar bandmedlemmene med ganske stor ro.

- Hvis folk tror at vi skal selge like mye igjen, så er de sprø, sier Lene til den svenske avisen.

- Trangsynt

De slutter likevel ikke å forundre seg over oppmerksomheten rundt låtene sine. Først var det «Barbie Girl» som provoserte verden over, og nå er det «Bumble Bees» som går for å være en leksjon i sex.

- Det viser hvor trangsynt denne verden er. Barn sulter, kriger herjer, og folk diskuterer våre låter! Kom igjen, det må finnes viktigere temaer, sier en oppgitt Lene.

- «Bumble Bees» er en leksjon i kjærlighet, mener René - som innrømmer at sex er vitktig i låtene - men da omtalt med humor og ironi.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder