Følg med på VG Nett fra kl. 21.00 og utover kvelden

REKORDMANGE: I 2006 stimlet 100.000 publikummere seg foran VG-scenen på Rådhusplassen i Oslo. I kveld braker det løs igjen. Foto: VG

Se Rådhusplassen-showet direkte på VGTV i kveld!

(VG Nett) 100.000 gjester er rekorden. I kveld braker det løs igjen med VG-lista-show i hovedstaden.

Artikkelen er over 11 år gammel

Om kveldens gigantkonsert kan slå tilskuerrekorden fra 2006, gjenstår å se. Den gangen samlet 100.000 skuelystne seg på Rådhusplassen i Oslo, hvor blant annet Hallelujah-kameratene var blant de store trekkplastrene.

SE SHOWET DIREKTE HER

I kveld går to av Hallelujah-gutta på scenen igjen - men nå hver for seg. Espen Lind og Kurt Nilsen skal begge fremføre hitlåter fra sine ferske soloplater.

DUO I KVELD: Mira og Maria - her i Serbia for fire uker siden. Foto: Catherine Gonsholt Ighanian

Andre superstjerner i artistlisten som teller 30 navn, er Katie Melua, Fat Joe og Morten Harket. Grand Prix-makkerne Maria Haukaas Storeng og Mira Craig skal også for første gang synge sammen på en scene.

«Norske Talenter»- vinneren Erlend Bratland (16) er yngste artist i stjernelaget.

Les: Erlend:- Må lukke øynene og synge alt jeg kan

HER ER DIN GUIDE TIL KVELDENS SHOW - se grafikk!

VG-studio

Den første delen av konserten, kall det gjerne «vorspiel-showet», sendes direkte på VGTV, mens NRK sender direkte fra klokken 21.40.

VG Nett og VGTV, som også har eget studio på Rådhusplassen, vil forsyne deg med nyheter fra showet både på og bak scenen gjennom hele kvelden.

Sol eller regn?

Om værgudene viser nåde, er for tidlig å si noe om. I fjor regnet det som om himmelen var åpen - noe som likevel ikke hindret 35.000 feststemte publikummere i å finne veien. I morgentimene skinner solen over hovedstaden.

Spesial:Alt om VG-lista-turneen Topp 20

Lyst til å mire over fjorårets VG-lista-show?KLIKK HERfor et sammendrag.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder