13.000 sang ut årets VG-lista

Torget i Trondheim var nærmest fullt når VG-lista avsluttet sommerturneen onsdag kveld.

Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Etter en brakstart på VG-listas sommerturnéRådhusplassen i Oslo, fortsatte turen videre til Stavanger og Bergen. Onsdag kveld var det Trondheim som skulle underholdes som siste stopp på årets VG-listeturné.

I trønderbyen møtte hele 13.000 mennesker opp på Torget for å sørge for at VG-lista fikk en skikkelig avslutning i år. Artistene som var med og sørget for god stemning var Jaa9 & OnklP, Sondre Justad, Marcus & Martinus, Katastrofe, Astrid S, Kristian Kristensen, Daniel Kvammen, Innertier, Omer Bhatti & Juice Crew, Sandra Lyng, Bendik, Arif, Morgan Sulele og Robin & Bugge.

Se en rekke bilder fra sommerturneen:

«Trondheim, er dere klare!», ropte Petter «Katastrofe» Kristiansen idet han entret scenen som kveldens første artist. Han dro til med både «Pattaya» og «Hinanden Ikke» - og med det var festen i gang.

Har du lest? Katastrofe med Madcon-remix

Vi holdt oss på partysporet, og Innertier, bestående av Adrian Emile og Karl Fredrik Dahl, ble de neste ut på scenen. «Du er ung» ble godt mottatt av publikum som gledelig hoppet med duoen.

Nestemann ut var den tidligere Urørt-vinneren Arif, og i dag bursdagsbarn, som dro til med «Kanke gi opp», som han ga ut med Magnus Eliassen tidligere i år.

Omer Bhatti var med og skapte god stemning under VG-listas sommerturné i fjor, og i år var intet unntak. Han danset seg inn på scenen med låten «Let Me Know», og folkehavet svingte seg med musikken og Bhatti.

Silje Halstensen, bedre kjent under artistnavnet Bendik sto sammen med Arif på scenen, hvor de leverte sin singel «Knust glass».

Robin & Bugge dro så opp partystemningen, og dro til med en liten medley av låter. Publikum fikk høre både «Best når du er full» og deres siste singel «Fedrelandet» som de laget sammen med tidligere «Idol»-deltaker Gaute Ormåsen. Sistnevnte overrasket publikum med selv å dukke opp på scenen.

VG+: Slik tjener de millioner på partyhits(krever innlogging)

Astrid S er i vinden som aldri før. I forrige uke kom nyheten om at 18-åringen fra Rennebu har samarbeidet med superDJ-en Avicii. Onsdag sto hun igjen på scenen under VG-lista, og hun leverte «2AM» og «FourFiveSeconds» - og det til full allsang blant trønderne.

Har du lest? Astrid S om suksessen: – Jeg glemmer ofte at jeg er 18 år(krever innlogging)

Jaa9 og OnklP dro på med singelen sin «Alt På Stell» – og man kan ikke si annet enn at de hadde alt på stell også under kveldens opptreden på Torget i Trondheim.

Har du sett? Musikkvideopremiere: Jaa9 og OnklP: «Brugata Boogie»

Etter det fulgte tidligere «The Voice»-deltager og Urørt-vinner Kristian Kristensen med låten «Lyset».

Popyndlingene Marcus & Martinus satte nærmest hylerekord blant ungjentene i det de gikk på scenen med låten «Plystre på deg».

Har du sett? Musikkvideopremiere: Marcus & Martinus - «Plystre på deg»

«Trondheim, e dokk klar?», ropte Sondre Justad idet han og «Tilbake» var klare for publikum. Og joda, Trondheim var definitivt klare!

Har du lest? Justad: Blir alltid overrasket når noen kan låtene hans

Da Daniel Kvammen kom på scenen ble det imidlertid roligere stemning: Både han og gitaren var på plass under «Du Fortenar Ein Som Meg».

Sandra Lyng slynget seg rundt på scenen med «Play My Drum», og publikum var definitivt med på notene!

Har du lest? Sandra Lyng mot toppen av VG-lista

Og i likhet med i Stavanger og Bergen så var det mannen på toppen av VG-lista, Morgan Sulele, som fikk dra kveldens konsert i havn med hiten «Bare min».

Har du lest?Morgan Sulele: Må bare takke Jess Glynne

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder