SKAL FÅ DANSEFOTEN I SVING PÅ SØRLANDET: EDM-duoen Axwell Ingrosso. Foto: Palmesus ,

EDM-stjerner til sørlandet

Strandfesten Palmesus har sikret seg den svenske stjerneduoen Axwell^Ingrosso til sommerens festival.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Duoen, som består av to medlemmer fra den nedlagte supergruppen Swedish House Mafia, er klare for den åttende utgaven av strandfesten som går av stabelen på Bystranda i Kristiansand 1. og 2. juli neste sommer. I år har de vært headlinere på den amerikanske festivalen Coachella, og de har også spilt på store festivaler som Tomorrowland og Ultra Music Festival.

I 2012 skapte Swedish House Mafia det komplette kaos under en konsert i Telenor Arena.

Les om dette HER!

– Noe så eksotisk som et beach party i Norge trekker i seg selv. Når vi i tillegg kan melde at det kommer over 30.000 vikinger fra hele landet klare for fest er det klart det trigger artistene, svarer pr-ansvarlig Ketil B. Stensrud på VGs spørsmål om hvordan man har lokket suksessduoen til Sørlandet.

Han legger til:

– Det, koblet med en hedonistisk solskinnshistorie blant bølgeskvulp, sørlandsblondiner og festrytmer, gjør at Palmesus nok oppleves som et veldig annerledes type show sammenlignet med konvensjonelle arenaer og festivaler som de gjør ellers året rundt.

Annen musikksmak? Rockens fire store på samme festival

Et annet navn som blir kjent i dag er norske Matoma, eller Tom Stræte Lagergren som han egentlig heter. Han har samarbeidet med Astrid Smeplass, og som VG skrev tidligere i dag troner han på toppen av «buzzlisten» Hype Machine, en liste som avslører hvilke artister det skrives mest om blant verdens bloggere.

Ifølge Pr- ansvarlig Ketil B. Stensrud er 90 prosent av alle 30.000 billettene allerede borte.

I går ble det kjent at DJe- Martin Garrix og Robin Schulz skal spille på festivalen, som i fjor kunne skilte med navn som Kygo, Wyclef Jean og Fatboy Slim. Den gangen var det sørlandets kanskje aller største stjerne, «Kaptein Sabeltann» som avsluttet festivalen, hvor elektronisk musikk står i sentrum.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder