- Så Jackson ha oralsex med gutt

(VG Nett) En tidligere vakt ved Neverland sa torsdag i retten at han så Michael Jackson (46) utføre oralsex på en liten gutt tidlig på 90-tallet.

Christine Jensen
ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

SMILENDE: En smilende Michael Jackson ankom rettslokalene i Santa Barbara torsdag 7. april. Foto: AP

Tidligere sikkerthetsvakt ved Neverland Ralph Chacon ble innkalt av aktor i et stadig forsøk på å bevise at superstjernen har hatt et mønster av antasting eller upassende berøring av gutter.

Chacon forklarte i retten i dag at han gikk rundene sine på Jacksons eiendom sent i 1992 eller tidlig i 1993 da han så Jackson og gutten i et boblebad, ifølge nyhetsbyrået AP.

- Dusjet sammen
Han sa han senere så dem ta en dusj sammen, før de forlot dusjen og stod nakne ovenfor hverandre. Da så sikkerhetsvakten at Jackson kjærtegnet guttens hår, kysset ham på munnen og andre steder og tok del i oralsex.

Sikkerhetsvakten forlot stedet da det gikk så langt.

Gutten fikk en millionerstatning fra Jackson i 1994 og nektet å samarbeide med politiet i en etterforskning. Ingen anmeldelse ble registrert mot Jackson i den saken.

Risikerer 20 år
Michael Jackson står anklaget for å ha misbrukt en 13 år gammel gutt på Neverland i 2003.

Tidligere har andre vitner fortalt om onani sammen med Jackson da de selv var mindreårige.

For å komme på offensiven etter en rekke knusende vitneprov, har Jacksons forsvarsadvokater valgt å angripe vitnenes troverdighet.

De påpeker at flere vitner, blant dem «Alene Hjemme»-stjernen Macaulay Culkin, har benektetat Jackson noen gang befølte dem. Advokatene hevder at saksøkerne bare er ute etter penger.

Michael Jackson risikerer opp til 20 års fengsel, hvis han blir funnet skyldig etter tiltalen om seksuell misbruk av mindreårige.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder