Britney viser fram sin nye gullgutt

(VG Nett) For første gang viser popstjernen Britney Spears (23) og mannen Kevin Federline (27) fram deres lille sønn, Sean Preston.

Christine Jensen
ARTIKKELEN ER OVER 13 ÅR GAMMEL

LYKKELIGE: To lykkelige foreldre, Britney Spears og Kevin Federline, med sønnen Sean Preston på forsiden av People Magazine. Foto: AP

Trekløveret er avbildet på forsiden av den siste utgaven av People Magazine. Forsiden viser en strålende lykkelig Britney sammen med sin mann og med den lille sønnen i midten.

De nybakte foreldrene ser virkelig lykkelige ut der de stolt viser frem sønnen som ble født for drøye to måneder siden.

På forsiden av magasinet, som kommer ut førstkommende fredag, smiler til og med lille Sean Preston stort.

Det er første gang kjendisparet viser frem sønnen for media. Men noen har likevel sett bilder av ham før. I oktober truet Britney med å gå rettens vei etter at det dukket opp bilder av sønnen på internett. Bildene ble fjernet.

Øvde seg

Britney Spears er mor for første gang. Danser-mannen Federline har imidlertid to barn fra før, Kori (3) og Kaleb (1). Før fødselen øvde Britney mye på mammarollen med Federlines barn som han fikk med eks-kjæresten Shar Jackson.

Federline og Spears giftet seg i fjor, bare noen måneder etter at Britney ved et uhell giftet seg med ungdomskjæresten Jason Alexander. De to var bare gift i 55 timer.

Hot mamma

Britney, som kommer ut med hemmelig plate før jul, var i ekstase under graviditeten og viste stolt frem sin voksende mage. Flere ganger bar hun t-skjorter med påskrift som spilte på graviditeten.

Den 10. juli ble hun avbildet med en turkis t-skjorte med påskriften: «I have the golden ticket» og en pil nedover.

Britney har vunnet flere mest sexy-kåringer, og har ingen planer om å slutte å være sexy etter at hun har fått et barn. Hun har nemlig uttalt at hun skal være en deilig mamma.

- Jeg skal bli en «hot» mamma, sa hun til kvinnemagasinet Elles oktoberutgave.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder